Úvod Oukitel Oukitel WP1 Oukitel WP1 podporuje aj bezdrôtové nabíjanie. Akciová ponuka stále trvá!

Oukitel WP1 podporuje aj bezdrôtové nabíjanie. Akciová ponuka stále trvá!

Tlačová správa.

1

Odolný Oukitel WP1 už doposiaľ prešiel mnohými výzvami, ktoré potvrdzujú, že ide o skutočne robustné zariadenie, ktoré nečakaný pád na zem vôbec nezaskočí. Okrem jeho odolnosti je tiež jedným z mála zariadení z tejto kategórie, ktoré disponujú podporou pre bezdrôtové nabíjanie.

Okrem toho je vybavený 5,5-palcovým displejom s pomerom strán 18:9, 5 000 mAh batériou či osemjadrovým procesorom MTK MT6763. Okrem toho je teraz k dispozícii s akciovou cenovkou.

Technológiu bezdrôtového nabíjania výrobca demonštruje aj vo svojom videu:

Oukitel WP1 je takisto prvým zariadením tohto výrobcu, ktoré touto technológiou disponuje. Hoci mnohí používatelia využívajú pre nabíjanie svojho zariadenia s touto technológiou kábel, bezdrôtové nabíjanie je bez pochýb pohodlnejším riešením, hoci nie najrýchlejším. Oukitel WP1 sa týmto spôsobom dokáže nabiť behom troch hodín.

Zhrnutie špecifikácií

  • Procesor MediaTek MT6763, osem jadier (Cortex A53) s taktom 2,0 GHz
  • Grafický čip Mali-G71
  • 5,5-palcový HD+ displej, pomer strán 18:9
  • Duálna primárna kamera s 13 Mpx a 2 Mpx rozlíšením, LED blesk
  • Selfie kamera s 5 Mpx rozlíšením
  • 4 GB RAM + 64 úložisko (s možnosťou rozšírenia do 128 GB)
  • 5 000 mAh batéria, rýchle nabíjanie 9V/2A, 100W bezdrôtové nabíjanie

Oukitel WP1 sa aktuálne nachádza v akciovej ponuke predajcu Banggood za 159,99 dolárov, čiže za 140,75 EUR. Pôvodná cena predstavuje 199 dolárov, čo tiež nie je veľa. Ak vám teda táto novinka padla do oka, navštívte oficiálnu stránku predajcu, kde sa tiež dozviete všetky podrobné informácie. Akciová ponuka platí do 30. októbra.