Úvod Výrobcovia Razer Razer Phone bude monštrum: Ponúkne 120 Hz displej, duálny fotoaparát a 4...

Razer Phone bude monštrum: Ponúkne 120 Hz displej, duálny fotoaparát a 4 000 mAh batériu!

0
Koncept Razer Phone

Razer je spoločnosť, ktorú zatiaľ nepoznáme vďaka ich smartfónom. Ich nedávna akvizícia spoločnosti Nextbit im však dáva všetky potrebné technológie pre vytvorenie perfektného herného stroja, ktorý bude dostatočne výkonný a mobilný.

Len nedávno naši kolegovia ako vôbec prví na svete zdieľali fotografiu zariadenia, ktorá nakoniec obletela celý svet. Teraz sa k nim pridáva aj britský operátor, Three, ktorý na svojom webe nechtiac zverejnil nové informácie.

Medzi hlavné body v špecifikáciách určite radíme jeho 5,72-palcový IGZO displej s obnovovacou frekvenciou až 120 Hz, duálne reproduktory smerujúce dopredu (s Dolby ATMOS), duálny fotoaparát na zdanej strane s LED bleskom (12 Mpx f/1.75 a 13 Mpx f/2.6 zoom), veľkú 4 000 mAh batériu s technológiou Qualcomm Quick Charge 4+, až 8 GB operačnej pamäte RAM a samozrejme 4G. Očividne, Razer pri renderi zvolil zaujímavý čas, a to 13:37.

Dizajn Razer Phone zdieľaný kolegami z TECHBYTE sa zhoduje s tým, ktorý zverejnil operátor Three

Čo sa zvyšku špecifikácií týka, Razer Phone by mal ponúknuť procesor Snapdragon 8351440p rozlíšenie displeja. Testovací kus zatiaľ beží na Android 7.1.1 Nougat a 7 Mpx predný fotoaparát.

K predstaveniu by malo dôjsť už 1. novembra, aj keď samotná firma zatiaľ nepotvrdila, že vtedy predstaví aj telefón. Na Twitteri však priznala, že pôjde o ich „najväčšie“ predstavenie vôbec.