Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Ďalší dôkaz o tom, že starší Samsung je lepšou voľbou, než nové iPhony

Ďalší dôkaz o tom, že starší Samsung je lepšou voľbou, než nové iPhony

8

Nedávno predstavené novinky od Apple, iPhone 8 a iPhone 8 Plus sú na trhu už nejaký ten deň. Predpokladá sa, že Apple ich síce predal na milióny, ani zďaleka však nenaplnil plány, ktoré s nimi mal.

Nejde o to, že by ľudia stratili záujem o iPhone ako taký, skôr ide o dôsledok čakania na najväčšiu novinku z dielne Apple, iPhone X. Ten sa má do obchodov dostať už v novembri, aj keď, treba upozorniť, v limitovanom počte.

iPhone 8 a 8 Plus sa však stále tešia obľube. Mnohé recenzie, vrátane tej našej poukázali na to, že ide o kvalitný stroj, ktorý toho dokáže veľa a kvalitne. Testeri z neziskovej organizácie, resp. magazínu Consumer Reports však nesúhlasia. Myslia si dokonca, že staršie Samsungy sú stále lepšou voľbou než najnovší iPhone 8.

18-mesačný telefón lepší ako novinka?

Organizácia ocenila Galaxy S8 a Galaxy S8 Plus ako dve najlepšie zariadenia na trhu. iPhone 8 a iPhone 8 Plus skončili na štvrtom, resp. na piatom mieste. Ak sa pýtate, ktorý telefón skončil na treťom mieste tak vedzte, že to bol práve Samsung Galaxy S7 z roku 2016. Presne tak, v Consumer Reports sa zhodli, že 18-mesačný Galaxy S7 je lepší, než nový iPhone 8.

Bude zaujímavé sledovať, aké preferencie u recenzentov a samotných spotrebiteľov získa chystaný iPhone X. Čo poviete, je záver Consumer Reports férový?