Úvod Hry TOP 5 skvelých platených hier, ktoré sú dostupné so zľavou alebo úplne...

TOP 5 skvelých platených hier, ktoré sú dostupné so zľavou alebo úplne zadarmo!

0
aplikácie

Niektorí vývojári hier sa rozhodli zľaviť svoje produkty, čo sa automaticky premietlo do obchodu Google Play. Za pár drobných môžete získať kvalitne spracované hry, ktoré zabijú akúkoľvek nudu.

Ako prvú by sme dali do pozornosti skvelú puzzle hru poňatú v prísnom minimalistickom štýle. V hre Hook dokonca nenájdete ani rebríčky, body či menu. V hre budete len vy, 50 úrovní a upokojujúca hudba autora menom Wojciech Wasiak.

Hra sama o sebe nie je drahá. Stojí len 0,99 €. Teraz si ju ale môžete dočasne stiahnuť úplne bezplatne. Do obchodu Play vás presmeruje odkaz pod videom.

>Stiahnuť Hook z Google Play<

Druhým bezplatným kúskom s pôvodnou 0,99 € cenovkou je titul Can You Escape. Aktuálny diel sa situačne zameral na temnú väznicu. Ako iste tušíte, vaša úloha bude spočívať v hľadaní cesty preč zo žalára.

Pomerne návyková a strašidelná advetúra vás zamestná logickými hádankami a prekvapivými riešeniami.

https://youtu.be/VRSdCiT1DXQ

>Stiahnuť Can You Escape z Google Play<

Dungeon Defense je akčnou retro hrou, v ktorej musíte brániť opevnenú základňu pred nájazdmi nepriateľov. Dobiť sa vás budú snažiť nepriatelia a hrdinovia z celého sveta, preto musíte klásť dôraz na zbieranie a vylepšovanie vlastných kapacít a zbraní.

Na otázku, či je hra vašou šálkou kávy, možno odpovedia hodnotenia. Drvivá väčšina 5-hviezdičkových ocenení vytvorila skóre 4,8 z piatich. K nižším hodnoteniam sa zatiaľ neuchýlil skoro nikto. Dungeon Defense si môžete dočasne stiahnuť zadarmo.

>Stiahnuť Dungeon Defense z Google Play<

V zľave je špičková česká hra Samorost 3, ktorej autori vytvorili tiež nemenej kvalitný titul Machinarium alebo Botanicula. Vysoko pozitívne hodnotenia hry odrážajú zábavné a dobrodružné objavovanie cudzieho sveta s klasickou dávkou puzzle prekážok.

Oku lahodí krásna grafika a ešte lepšia hrateľnosť. Cena hry klesla zo 4,49 € na 1,75 €, ktoré si českí autori určite zaslúžia.

>Stiahnuť Samorost 3 z Google Play<

Ak ste niekedy v minulosti vlastnili Sony Ericsson T300, pravdepodobne ste boli závislí na hre Mini Golf. Spomienky si môžete oprášiť s hrou OK Golf, ktorá je aktuálne v zľave. Jej cena klesla z 2,99 € na 1,99 €.

Miniatúrne herné krajinky sú inšpirované skutočnými miestami. Hre tiež svedčí animovaná grafika a jednoduchosť. Zabaví každú vekovú kategóriu a vaším jediným cieľom bude dopraviť loptičku do jamky na čo najmenší počet odpálení.

>Stiahnuť OK Golf z Google Play<