Úvod Leagoo KIICAA Bezrámikové smartfóny sú zrazu extrémne lacné: Cena začína pod 80 €!

Bezrámikové smartfóny sú zrazu extrémne lacné: Cena začína pod 80 €!

Bezrámikové displeje vstupujú do mainstreamu.

3

Rok 2017 by sa dal po šialenosti, ktorú minulý rok vyviedol Xiaomi s ich Mi Mix opísať, minimálne čo sa mobilných telefónov týka, ako rok bezrámikových displejov. Ľudia po nich bažia, o tom niet pochýb.

Medzi spoločnosti, ktoré sa snažia posunúť svoje technológie na novú úroveň je aj Leagoo, ktorý neoblomne skúša všetky možné stratégie, aby pripravil zariadenie, ktoré bude krásne vyzerať, krásne fungovať a krásne aj stáť. Prvými krokmi bolo predstavenie smartfónu KIICAA S8 s displejom s pomerom strán 18:9. Teraz chce svoju snahu posunúť ďalej.

Na Facebooku sa totiž objavili nové rendery chystaného smartfónu. Musíme uznať, že zariadenie vyzerá skutočne nádherne. Leagoo KIICAA Mix by mal ponúknuť 5,5-palcový displej, duálny fotoaparát a hardvérové tlačidlo domov umiestnené na prednej strane, v ktorom má byť zabudovaný snímač odtlačkov prstov. Kedy príde? V auguste, takže už čoskoro.

Tak ako Evan Blass, aka @evleaks informoval, telefón má prísť v troch rôznych verziách rozdelených podľa výkonu. Tá najlacnejšia z nich má pritom začínať na 76 eurách čo je priam šialené. Tu je lepší prehľad:

  • 8-jadrová verzia so 6 GB RAM128 GB úložiskom: 179,99 dolárov
  • 8-jadrová verzia s 3 GB RAM32 GB úložiskom: 139,99 dolárov
  • 4-jadrová verzia s 2 GB RAM16 GB úložiskom: 89,99 dolárov

Leagoo sa však nevie rozhodnúť, ktorú z týchto verzií má začať vyrábať. V rozhodovaní mu môžete pomôcť aj vy a vyhrať tak 30-dolárový kupón na jeho zakúpenie. Stačí na tento odkaz zadať svoj email.