Úvod Smartphony Dohady Ako bude vyzerať HTC U 11? Napovie čerstvý VIDEO render

Ako bude vyzerať HTC U 11? Napovie čerstvý VIDEO render

8
HTC U 11
© 91mobiles

HTC U 11 má byť novou vlajkovou loďou známeho taiwanskeho výrobcu smartfónov pre rok 2017.

Do oficiálneho odhalenia zostáva ešte približne týždeň, no už dnes môžeme vidieť, ako bude tento smartfón s najväčšou pravdepodobnosťou vyzerať. 

Render, ktorý má vychádzať z priemyselného CAD nákresu, zverejnili zdroje 91 Mobiles a taktiež spoľahlivý @OnLeaks.

Podľa snímky zostane HTC verné tradičnému dizajnu. Všimnúť si môžeme USB typ C konektor, snímač odtlačkov pod displejom alebo logo výrobcu aj s okom fotoaparátu na obvyklých miestach.

Príťažlivosti ale výrazne pridáva extravagantnejšie čierno-červené prevedenie, ktoré by sme radi uvideli aj na pultoch predajní. Jeho reálna existencia je však minimálne otázna.

HTC U 11
Pozvánka na predstavenie nového vlajkového modelu HTC © HTC

Parametre

HTC U 11 sa v podstate nebude vymykať z plejády ostatných tohtoročných vlajkových lodí. V jeho výbave nájdeme Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM, 64 / 128 GB úložisko alebo Android 7.1 Nougat.

3000 mAh akumulátor nabijete prostredníctvom technológie rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0, primárny UltraPixel fotoaparát dostane rozlíšenie 12 Mpx a 5,5-palcový displej obdrží QHD 1440p rozlíšenie.

Esom v rukáve nového HTC U 11 má byť inovativny spôsob ovládania. Na dotyk resp. na tlak citlivý rám sme v segmente vlajkových lodí ešte nevideli. Veríme, že pôjde o praktickú a návykovú funkcionalitu.

Ak nie, HTC U 11 to bude mať medzi konkurenciou veľmi ťažké. Jeho cena totižto istotne nebude najmenšia.