Úvod Výrobcovia Oukitel Oukitel predstaví U16 Max: 6-palcové monštrum s obrovskou kapacitou batérie

Oukitel predstaví U16 Max: 6-palcové monštrum s obrovskou kapacitou batérie

0

Vyzerá to tak, že na obzore je riešenie pre ľudí, ktorí chcú veľký displej s obrovskou kapacitou batérie. AndroidPortal.sk zistil, že spoločnosť Oukitel pracuje na novom projekte.

Nový smartfón, ktorého názov by mal byť U16 Max má ponúknuť čo najvyššiu výdrž batérie. Dosiahnuť by tak mal za pomoci kombinácie 6,0-palcového HD displeja s rozlíšením 1 280 x 720 a objemnej batérie. O to, akú batériu pôjde zatiaľ výrobca mlčí. Čo však vieme je, že Oukitel v novom smartfóne využije displej od japonskej spoločnosti JDI, ktorý využíva technológiu LTPS (Low Temperature Poly Silicon).

Základom chystaného modelu má byť výkonný, 8-jadrový procesor. Podľa našich informácií pôjde pre Oukitel o najdôležitejší model pre obdobie februára a marca. Očakávať zároveň môžeme najnovší Android 7.0 Nougat.

Najlacnejší 6,0-palcový telefón s veľkou batériou?

Keď sa zariadenie dostane do štádia predobjednávok, objednať si ho budete môcť priamo z Aliexpressu. Okrem toho, pri spustení predobjednávok má výrobca telefón predávať s výraznou zľavou, čo nám dá príležitosť získať ho podstatne lacnejšie.

Viac informácií má byť už čoskoro dostupných na oficiálnom webe výrobcu, www.oukitel.com.