Úvod Výrobcovia HTC HTC One A9 a jeho tri obrovské výhody oproti konkurencii

HTC One A9 a jeho tri obrovské výhody oproti konkurencii

HTC One A9 má na boj s konkurenciou naozaj bohatý arzenál zbraní.

11
HTC One A9

Či nový One A9 HTC zachráni, je ešte v nedohľadne, preto je stále priskoro tvrdiť akúkoľvek odpoveď. Avšak šanca, že áno, tu naozaj existuje. S pekne spracovaným telom z hliníku, nezaťaženým systémom a pravidelnými aktualizačnými balíčkami môže taiwanský výrobca zažiť znovuzrodenie.

Problémami zmietané HTC týmto ťahom dáva veľmi najavo, že sa zaujíma o problémy súčasných používateľov, ktorí sú frustrovaní z nekonečného čakania aktualizácie operačných systémov s dodatočnou nadstavbou, ako je napríklad Sense, UX alebo TouchWiz. Aktualizačné balíčky vraj rozpošle zhruba do dvoch týždňov od uvoľnenia vôbec prvého balíčku exkluzívne pre modely Nexus od Google.

Prezident amerického HTC zároveň v New Yorku spomenul veľmi dôležitú výhodu – bootloader sa dá odomknúť bez akejkoľvek obavy zo straty záruky. Inštalácia alternatívnych ROM-iek bude vďaka tomu opäť trošku bezpečnejšou zábavou.

Po prvom spustení One A9 nebude dokonca v menu zavadzať ani neznesiteľný bloatware (predinštalované aplikácie).

Všetky tie tri spomenuté vlastnosti bez akýchkoľvek pochýb patria medzi obrovské konkurenčné výhody, vďaka ktorým môže byť nové Android zariadenie nesmierne populárne najmä medzi mladými používateľmi.