Úvod Výrobcovia Samsung Samsung oficiálne predstavil Galaxy J1: Lacný smartfón s podporou dual SIM

Samsung oficiálne predstavil Galaxy J1: Lacný smartfón s podporou dual SIM

Samsung dnes na trh uviedol nové zariadenie. Ide o smartfón Galaxy J1 s nízkou cenou a podporou dualSIM.

3

Na Slovenský trh sa práve dostal nový smartfón od Samsungu. Ide o low-end Galaxy J1. so slabými špecifikáciami a nízkou cenou. Podľa výrobcu sa zariadenie vyznačuje vyváženými špecifikáciami, pokročilými selfie funkciami fotoaparátu a predĺženou výdržou batérie vďaka Ultra Power Saving Mode. 

Telefón ponúka klasický samsungácky dizajn so zaobleným hranami a 8,9 mm hrúbkou konštrukcie. Vyrobený je z plastu. Vďaka malej veľkosti a 4,3-palcovému displeju sa pohodlne drží v ruke.

Špecifikácie smartfónu nie sú nijak slávne. Spomínaný TFT 4,3-palcový displej má rozlíšenie iba 800 x 480 pixelov a nenadchne ani dvojjadrovým 1,2 GHz procesorom a 512 MB pamäťou RAM. Nečakajte teda rýchlik, ktorý by výkonom porazil vlajkové lode. Zariadenie beží na Androide 4.4.4 KitKat.

Na druhej strane, niekoho poteší 5 Mpix zadný a 2 Mpix predný fotoaparát, slot na microSD karty až do 128 GB a 1 850 mAh batéria. Tá vydrží dlhšie vďaka Ultra Power Saving režimu, ktorý oseká funkcionalitu zariadenia a zabezpečí dostatok energie na úspešné prežitie dňa.

Telefón prišiel na slovenský trh v niekoľkých variáciách. Samsung Galaxy J1 Duos (dve SIM karty) v bielom a čiernom prevedení kúpite za odporúčanú maloobchodnú cenu 129 eur, zatiaľ čo verziu s jedným SIM Slotom iba za 119 eur. Na výber však máte z bieleho, čierneho a modrého prevedenia.

Samsung Galaxy J1
Samsung Galaxy J1 (5)
Samsung Galaxy J1 (4)
Samsung Galaxy J1 (3)
Samsung Galaxy J1 (2)