Úvod Novinky Aktuálne DOŽIVOTNÁ licencia už za 6 €? Slováci majú unikátnu šancu získať špičkové...

DOŽIVOTNÁ licencia už za 6 €? Slováci majú unikátnu šancu získať špičkové programy skoro zadarmo! (NÁVOD)

Váš počítač a peňaženka sa vám poďakujú. Obľúbený obchod spúšťa zľavy, aké na Slovensku nemajú obdobu. Ušetriť vďaka nim môžeš stovky eur.

0

Ak ste sa niekedy pozreli na oficiálne ceny za operačný systém alebo balíček kancelárskych programov, pravdepodobne vás dosť prekvapili. Licencie sa cenovo často šplhajú k stovkám eur. Našťastie, žijeme v 21. storočí a máme možnosť výberu. Medzi tie najlepšie voľby jednoznačne patrí overený obchod GoDeal24, z ktorého si licenčný kľúč objednali už stovky z vás. Teraz prichádza ešte výraznejšími a agresívnejšími zľavami.

Obchod vám licenciu pošle do niekoľkých minút a dokonca garantuje pôvod aj originalitu jednotlivých licenčných kľúčov. To sa o mnohých predajcoch povedať nedá. A aby toho nebolo málo, garantuje, že ak by ste mali problém s aktiváciou, kľúč vám jednoducho vymení za nový. Stará sa o to špičková zákaznícka podpora, ktorá funguje 24/7. Dosť už bolo „omáčok,“ poďme sa pozrieť na to, čo všetko GoDeal24 ponúka v rámci akcie k Sviatku práce. Hneď na začiatok upozorníme na skvelú cenu za Office 2021 Pro, ktorý sa predáva už za 27,25 € alebo Windows 11 Pro, ktorý môže byť váš už za 13,25 €.

Zdroj: GoDeal24

Office 2021 Pro s 90 % zľavou BEZ nutnosti kupónu

Windows 11 Pro
Windows (ilustr. obr.) | Zdroj: Microsoft

Windows 11 dočasne s extrémnou zľavou

Ak už Office máte, no potrebovali by ste najnovší Windows 11, ktorý vám pravdepodobne zaručí bezproblémový upgrade na pripravovaný Windows 12, prišli ste na správne miesto.

office
Zdroj: Microsoft

Office + Windows = najväčšia zľava s kupónom GG62

🎫 Kupón: GG62

Najvýhodnejšie sú samozrejme balíčky, v ktorých predajca spája jednu licenciu Windows s licenciou na balíček kancelárskych programov Office. Vybrať si môžete medzi Windows 11, Windows 10, Office 2019 a Office 2021.

Špeciálne verzie pre špeciálne projekty

🎫 Kupón: GG50

Ak pracujete na špeciálnych projektoch, ktoré často vyžadujú špeciálne vybavenie, možno práve tu nájdete to, čo potrebujete. Možno je to Windows Server, možno Visual Studio 2022 a možno Visio Professional.

Špičkové programy za „pár drobných“

Nakoniec vám ešte odporučíme niekoľko vynikajúcich programov. Ashampoo PDF Pro 3 vám umožní pracovať so všetkými PDF súbormi na vysokej úrovni. Photo Commander 17 si zas poradí s úpravou fotografií.

Absolútna garancia okamžitého dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaní, obchod prevádzkuje nepretržitú podporu. Licencia by vám mala do niekoľkých minút pristáť v emailovej schránke, no ak sa tak nestane, neváhajte a kontaktujte podporu na adrese service@godeal24.com, kde vám rýchlo a profesionálne pomôžu.

O tom, aký je GoDeal24 obľúbený predajca, sa môžete presvedčiť aj v recenziách na platforme TrustPilot, kde obchod dostal 98 % hodnotenie.