Úvod Novinky Mimoriadna príležitosť: Takto si aktivujete Windows za rekordných 7 €! Odomkli tajné...

Mimoriadna príležitosť: Takto si aktivujete Windows za rekordných 7 €! Odomkli tajné ceny!

Jedna z najlepších ponúk tohto roka. Známy obchod Slovákom ponúka Vianoce v predstihu.

0

Deň slobodných, oslavovaný každý rok 11. novembra, je najväčšou nákupnou akciou na svete, známou pravidelným prekonávaním rekordov v predajoch. Táto udalosť rýchlo nabrala na obrátkach a stáva sa ešte väčšou, najmä vďaka prítomnosti zahraničných predajcov. Ak si potrpíte na úsporách, nemali by ste túto príležitosť premeškať. Ak hľadáte originálne a lacné licencie Windows alebo MS Office, vďaka Godeal24 máte ideálnu šancu kúpiť ich najlacnejšie za veľmi dlhú dobu!

Od dnešného dňa môžete využiť akciu na licencie Microsoft Office a Windows OS. Užívatelia PC získajú Office 2021 Professional za 25,11€, zatiaľ čo akcia pre Mac sa vzťahuje na verziu Office 2021 Home & Business za 36,66€. Najpopulárnejší Windows 10 Professional je teraz za iba 8,33€. Ak chcete prejsť na najnovší Windows 11 Pro, môžete získať originálnu a bezpečnú verziu za fantastických 12,11€. Ak plánujete nákup spoločne s priateľmi alebo hromadný nákup pre vašu firmu, balíčky s viacerými licenciami sú ešte výhodnejšie.

Office za 25 €, Windows 10 za 8 €

Zákaldné nástroje, ktoré na prácu aj zábavu potrebuje každý z nás, si vďaka GoDeal24 môžete kúpiť výrazne lacnejšie. Do povedomia dávame najmä Windows 10 za 8 €, resp. Windows 11 za 12 €. Za zmienku stojí aj originálna licencia Microsoft Office 2021 Proffesional Plus za 25,11 €.

Peniaze euro bankovky a mince
Zdroj: Depositphotos

XXL balíčky s výrazne nižšími cenami

Ak by ste potrebovali viac licencií alebo ak sa dohodnete s kamarátmi a upgrade spravíte viacerí, odomknete výrazne nižšie ceny. Pozrite si porovnanie s pôvodnými cenami.

Windows, Office
Zdroj: Microsoft

Balíčky, ktoré rozbehnú váš PC

Kupón: GG62

Ak ste si poskladali nový počítač alebo potrebujete spraviť upgrade vášho starého PC či notebooku, lepšiu ponuku budete hľadať len veľmi ťažko. V balíčku sa totiž nachádza 1 licencia na Windows 10 alebo 11 Pro a 1 licencia na Office 2021 Pro Plus alebo Office 2019 Pro Plus. Kombinácia je už len na vás.

Pre firmy – licencie už od 6 €

Ak potrebujete spraviť upgrade veľkého počtu počítačov, využiť môžete množstevnú zľavu. Vyberte si medzi balíčkom 50-tich a 100 licencií.

Špičkové PC a Mac programy

Okrem kancelárskych programov samozrejme potrebujete aj ďalšie, ktoré funkcionalitu vášho PC alebo notebooku poriadne rozšíria. Pozrite si napríklad PDF Pro 3 na prácu s PDF dokumentami, IObit Driver Booster 10 Pro, ktorý sa postará o akékoľvek problémy s ovládačmi (grafická karta, tlačiareň, a pod.) či Ashampoo Photo Commander 17, ktorý je špičkovým nástrojom pre prácu s fotografiami.

Garancia dodania, pomoci aj ceny

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

GoDeal24 má vynikajúce hodnotenie aj na platforme TrustPilot, kde získal hodnotenie 98 %. K dispozícii budete mať aj technickú podporu, ktorá vám pomôže vo dne aj v noci.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.