Úvod Zariadenia Slováci ho kupujú vo veľkom: Tento elektrobicykel je špička vo svojej cene....

Slováci ho kupujú vo veľkom: Tento elektrobicykel je špička vo svojej cene. Má 100 km dojazd, stojí smiešne málo!

V aktualizovanej ponuke si môžeš za zvýhodnenú cenu zadovážiť šikovný elektrický bicykel, výkonnú elektrokolobežku alebo výkonný herný monitor.

0

Známy internetový obchod Geekbuying prichádza s ďalšími fantastickými zľavami. Tentokrát sa týkajú hneď troch produktov, a to šikovného elektrického bicykla, výkonnej elektrickej kolobežku a kvalitného herného monitora. Podrobnosti ohľadne všetkých troch položiek si priblížime v tomto článku.

Eleglide M1 Plus: Elektrický bicykel pre masy

🛒 Cena: 632,19 € | 🎫 Kupón: NNNAFFN699 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Začneme bicyklom. Eleglide M1 Plus sa vystatuje bezkefovým elektromotorom s výkonom 250 W, ktorý ponúka točiaci moment 45 Nm a maximálnu rýchlosť do 25 km/h. Motor úzko spolupracuje s 12,5 Ah batériou, ktorá poskytuje dojazd až na 100 km v režime asistencie. Bicykel tak pohodlne poslúži aj na dlhšie výlety.

O pohodlnú jazdu sa ďalej stará dvojica 27,5-palcových CST kolies, ktoré sa dokážu prispôsobiť širokej diaspóre povrchov a terénov. Na každé koleso pripadá jedna prehadzovačka Shimano. Predná má 3 prevody, zatiaľ čo zadná až 7 prevodov. Nechýba ani prispôsobiteľné odpruženie, ktoré ďalej pridáva na komfortnej jazde.

Eleglide M1 Plus disponuje 3 jazdnými režimami. Elektrický režim odvádza celú prácu za teba, asistenčný režim ti iba pomáha a v manuálnom režime musíš všetko odmakať ty sám. Z hľadiska rýchlosti je k dispozícii 5 úrovní, a to do 12, 16, 20, 23 a 25 km/h. Všetky dôležité údaje pritom môžeš jednoducho vyčítať z kompaktného LCD displeja, ktorý sa nachádza na pravom riadidle.

Eleglide M1 Plus si môžeš zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying. Po zadaní kupónu NNNAFFN699 ťa vyjde len na 632,19 €.

>>> Kúpiť Eleglide M1 Plus za 632,19 € <<<

iENYRID M4 Pro S+ Max

🛒 Cena: 464 € | 🎫 Kupón: NNNMUBXP | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Presúvame sa ku kolobežke iENYRID M4 Pro S+ Max. Tento model láka na vysoko výkonný 800 W motor, ktorý si hravo poradí aj so stúpaniami do 20 stupňov. Taktiež umožňuje maximálnu rýchlosť 45 km/h.

Ďalším veľkým lákadlom je 20 Ah batéria, ktorá poskytuje dojazd na 40 až 75 km na jedno nabitie. Napojená je na konštrukciu, ktorá vyúsťuje do dvoch 10-palcových pneumatík. V základnej výbave je aj prepracovaný systém brzdenia, ktorý sa nachádza ako vpredu, tak aj vzadu. Vďaka systému E-ABS možno rátať s minimálnou brzdnou dráhou, čo zvyšuje bezpečnosť pri jazde.

Samotná kolobežka je veľmi odolná, a to vďaka šikovným materiálom, ktoré navyše disponujú certifikáciou IPX4. Prémiové materiály sa taktiež podpisujú pod vysokú maximálnu nosnosť, ktorá dosahuje 150 kg.

iENYRID M4 Pro S+ Max si môžeš cez Geekbuying zadovážiť za 464 €. Stačí zadať kupón NNNMUBXP.

>>> Kúpiť iENYRID M4 Pro S+ Max za 464 € <<<

KTC H32S17

🛒 Cena: 209 € | 🎫 Kupón: GKB23BF20E | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Od elektromobility mierne odbočíme a presunieme sa k niečomu, čo rozhodne nadchne každého vášnivého hráča. Geekbuying totiž ponúka fantastickú zľavu aj na herný monitor KTC H32S17.

Tento monitor láka na výrazné, no stále komfortné zakrivenie (1 500 R). Tenké rámiky obopínajú panel, ktorý ponúka vysoko kvalitné rozlíšenie 2 560 x 1 440 px (QHD) s pomerom strán 16 : 9. Nechýba mu ani plynulá obnovovacia frekvencia 165 Hz, podpora pre HDR10, 99-percentné pokrytie sRGB gamutom a odozva len 1 ms.

Okrem uvedeného dokáže taktiež šetriť oči používateľa, a to vďaka technológii, ktorá tlmí modré svetlo. Monitor je kompatibilný s poprednými štandardmi FreeSync a G-SYNC.

Monitor KTC H32S17 si po zadaní kupónu GKB23BF20E kúpiť len za 209 €.

>>> Kúpiť KTC H32S17 za 209 € <<<