Úvod Novinky Aktuálne Kúpite raz a máte pokoj: Doživotná licencia Office 2021 už len za 14...

Kúpite raz a máte pokoj: Doživotná licencia Office 2021 už len za 14 €, Windows 11 zatiaľ najlacnejší!

Lepší čas na kúpu doživotnej licencie na Office alebo Windows ešte nebol. Dočasné zníženie cien prepisuje rekordy.

1
Foto: Microsoft / Pixabay

Mať zakúpenú licenciu na základné programy alebo dokonca celý operačný systém, je na nezaplatenie. Dostanete všetky potrebné aktualizácie starajúce sa o funkcie a bezpečnosť a už v žiadnom prípade nemusíte rozmýšľať nad tým, že vás Microsoft „odstrihol“ ako sa pri pirátskych verziách často stáva. Toto všetko pritom viete vybaviť extrémne lacno. Namiesto faktúry na 200 €, 300 € či viac eur môžete licencie kúpiť aj za menej ako 10 €. Kde? Poradíme vám.

Overený obchod GoDeal24 predáva licencie, ktoré by inak ostali nevyužité. Tento postup mu schválila dokonca Európska komisia, vďaka čomu to robí absolútne legálne. Vy tak s kľudným svedomím a pokojom na duši môžete nakupovať výrazne lacnejšie, než na niektorých e-shopoch či priamo od Microsoftu. Vďaka blížiacemu sa Black Friday pritom ceny klesli tak nízko, ako nikdy predtým.

Office 2021 aj Windows 11

Tak napríklad, plná paľba vo forme Microsoft Office 2021 pozostávajúca z programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook a Teams po novom stojí len 14 € (balík 5 licencií za 74,24 € ideálny pre kamarátov/rodinu). Pozrite si celú ponuku nižšie.

Office 2021

Microsoft Office 2021 za 1/10 pôvodnej ceny

Windows 11

Prvýkrát za menej ako 10 €: Windows 11 s AI zatiaľ najlacnejšie

V rámci Black Friday akcie môžete tiež získať najmodernejší Windows 11 s podporou AI a novým dizajnom len za 11,24 €, resp. za 9,79 € (pri kúpe 5 licencií). Ako sme spomenuli vyššie, ide o licencie, ktoré sú plne legálne, podporované a dostupné za výrazne nižšiu cenu. Okrem toho je napríklad dostupný aj Windows 10 Pro a Windows 10 Home. Prehľad opäť nižšie.

Windows 11 + Office 2021 = ešte výhodnejšia cena

V košíku je nutné použiť kód: GG62

Úplne najvýhodnejšie však vychádza kombinácia operačného systému Windows a balíčku kancelárskych programov Microsoft Office. Je to vhodné pre upgrade PC alebo pri prvotnej inštalácii, napríklad po poskladaní nového PC.

Photo Commander 17

Špičkové programy

Okrem kancelárskych programov samozrejme potrebujete aj ďalšie, ktoré funkcionalitu vášho PC alebo notebooku poriadne rozšíria. Pozrite si napríklad PDF Pro 3 na prácu s PDF dokumentami, IObit Driver Booster 10 Pro, ktorý sa postará o akékoľvek problémy s ovládačmi (grafická karta, tlačiareň, a pod.) či Ashampoo Photo Commander 17, ktorý je špičkovým nástrojom pre prácu s fotografiami.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.