Úvod Výrobcovia Xiaomi Domáce kino kdekoľvek: Projektory Wanbo X5 a Wanbo T2 Max od Xiaomi...

Domáce kino kdekoľvek: Projektory Wanbo X5 a Wanbo T2 Max od Xiaomi stoja smiešne málo!

Obidva ponúkajú vynikajúce parametre a funkcie, ktoré posunú tvoj zážitok zo sledovania na novú úroveň.

0
Wanbo
Zdroj: Wanbo

Ak patríš medzi vášnivých fanúšikov filmov a seriálov, zaručene si nemôžeš nechať ujsť skvelú akciu na dva šikovné projektory Wanbo, ktorú aktuálne ponúka obľúbený e-shop Geekbuying. Týmito projektormi sú Wanbo X5 a Wanbo T2 Max. Obidva ponúkajú vynikajúce parametre a funkcie, ktoré posunú tvoj zážitok zo sledovania na novú úroveň. A ako sme už zmienili, obidva teraz môžeš získať za zvýhodnenú cenu.

Wanbo X5

🛒 Cena: 219,68 € | 🎫 Kupón: WANBOX5 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Začneme modelom Wanbo X5, tým drahším modelom z dvojice. Cieľom tohto projektoru je používateľovi ponúknuť zážitok, ktorý pripomína sedenie v kine. Docieliť sa to snaží predovšetkým vysokou obrazovou kvalitou s bezkonkurenčným kontrastom, ostrosťou a ohromujúcou sýtosťou farieb.

Wanbo X5 podporuje dekódovanie obsahu v špičkovom rozlíšení 4K, dokonca aj pri HDR10, a to s vynikajúcim kontrastným pomerom 3 000 : 1 a 10-bitovou farebnou hĺbkou. Pomer dynamického rozsahu pre celú scénu je nastavený tak, aby vytváral vysokokvalitný obraz bohatý na detaily. Maximálna svietivosť zase zaručuje, že obsah bude dobre viditeľný prakticky za akýchkoľvek svetelných podmienok.

Projektor je navyše vybavený funkciou automatického zaostrovania, ktoré eliminuje potrebu manuálneho prispôsobovania pre najlepšie zobrazenie. Obsah sa natívne premieta v rozlíšení FHD, čo je dostatok ako na sledovanie obľúbených akčných trhákov, tak aj na kľudné rodinné celovečeráky.

Nechýba ani automatická korekcia, vďaka ktorej je obraz dokonale obdĺžnikový aj vtedy, keď sa premieta pod uhlom. O stabilné a rýchle pripojenie sa zase stará podpora pre Wi-Fi 6.

Zariadenie je kompatibilné s viacerými poprednými systémami, vrátane iOS, OS Android a OS Windows. Cez projektor tak nemusíš prenášať iba filmy, ale napríklad aj fotografie či hry.

Projektor Wanbo X5 si môžeš prostredníctvom obchodu Geekbuying zadovážiť za 219,68 eura, a to po zadaní kupónu WANBOX5.

>>> Kúpiť Wanbo X5 za 219,68 € <<<

Wanbo T2 Max

🛒 Cena: 149 € | 🎫 Kupón: T2MAXNEW | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Druhým modelom na našom zozname je Wanbo T2 Max. V tomto prípade možno rátať napríklad s podporou pre Netflix, plnú integráciu funkcií Google a taktiež možnosť získavania ďalších aplikácií z obchodu Play Store. Projektor je kompatibilný s OS Android vo verzii od 9.0 vyššie.

Wanbo T2 Max má v porovnaní s predošlým modelom napríklad vyššiu svietivosť, konkrétne sa zvýšila z 200 ANSI na 450 ANSI, čo umožňuje pohodlné sledovanie aj na slnku, i keď možno nie na tom úplne najjasnejšom.

Okrem vyššieho jasu projektor ponúka aj automatické zaostrovanie s pričinením umelej inteligencie. Konkrétne v tomto ohľade hovoríme o inteligentnom algoritme Wanbo AI, ktorý automaticky, teda bez potreby ľudského zásahu, nastaví obraz tak, aby bol čo najostrejší.

Poukázať možno aj na profesionálne hollywoodske ladenie zvuku s basovou frekvenciou nižšou ako 60 Hz. V praxi to znamená, že sledujúci bude počuť všetky podrobné zvukové detaily, čo nepochybne pridá na používateľskom zážitku.

O kvalitný zážitok as potom stará aj optická šošovka s vysokou priepustnosťou, ktorá účinne zabraňuje nepríjemnému rozostreniu. Práve tento komponent sa stará o to, aby projektor poskytol čo najčistejší obraz s rozlíšením FHD, bohatým kontrastom a čo najsýtejšími farbami.

Projektor Wanbo T2 Max je v ponuke e-shopu Geekbuying dostupný v zľavnenej cene 149 eur. Stačí zadať kupón T2MAXNEW.

>>> Kúpiť Wanbo T2 Max za 149 € <<<