Úvod Zariadenia 3000 retro hier za 30 €: Táto konzola privodí nostalgiu, aktuálne je...

3000 retro hier za 30 €: Táto konzola privodí nostalgiu, aktuálne je v MEGA zľave!

Netreba ich teda ani sťahovať, ani inštalovať. Konzolu stačí jednoducho zapojiť k TV alebo monitoru a môžeš sa pustiť do akcie.

1

Trocha nostalgie nikdy nie je na škodu, a obzvlášť to platí pre gaming. Žiaľ, s postupom času kapacity herných konzol narástli natoľko, že na ne už staršie tituly nemožno spustiť. To sa však nedá povedať o konzole X2 Game Console, ktorú si teraz môžeš prostredníctvom internetové obchodu Cafago zadovážiť vo fantastickej zľave. V základnej výbave ponúka viac ako 3 000 retro hier, dva ovládače a kopu emulátorov.

X2 Game Console

🛒 Cena: 30,68 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Konzola X2 Game Console má v sebe vstavaných viac ako 3 000 skvelých retro hier. Netreba ich teda ani sťahovať, ani inštalovať. Konzolu stačí jednoducho zapojiť k TV alebo monitoru a môžeš sa pustiť do akcie. Zariadenie navyše ponúka cez 30 emulátorov, vrátane emulátora N64, PSP a PS1.

Používateľ ďalej môže rátať s dvoma 2,4 GHz bezdrôtovými ovládačmi, ktoré ponúkajú nostalgický, no za to ergonomický dizajn s jednoduchým ovládaním a podporou pre haptickú odozvu.

Čo sa týka prenosu na TV alebo monitor, konzola podporuje prenos cez HDMI pri rozlíšení 1 080p a obnovovacej frekvencii 60 Hz. Telo taktiež zahŕňa slot pre 64 GB pamäťovú kartu, kam si môžeš ukladať dosiahnutý postup vo svojich obľúbených hrách.

Hráčov ďalej rozhodne poteší možnosť sťahovať dodatočný softvér, a to jednoducho prostredníctvom obchodu Google Play Store. K dispozícii je napríklad podpora pre video prehrávač.

X3 Game Console: Parametre

FarbaČierna
ProcesorS905X
RAM2 GB DDR3
Počet hier3 000+
Operačný systémEmuelec 4.5
PrenosHDMI
JazykAngličtina
Úložisko64 GB (+ 64 GB pamäťová karta)
Podľa Cafago

Konzolu X2 Game Console si môžeš už dnes zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago, a to v atraktívnej 58-percentnej zľave len za 30,68 eur.

>>> Kúpiť X2 Game Console za 30,68 € <<<