Úvod Zariadenia Toto mizne ako teplé rožky: Absolútna novinka stojí len 149 €, dokáže...

Toto mizne ako teplé rožky: Absolútna novinka stojí len 149 €, dokáže vytvoriť až 140″ obraz

Prenosný projektor Wanbo T2 Max NEW si zabsolútne zamilujete. 2. generácia má o až 80 % vyšší jas a stále skvelú cenu.

0
Wanbo T2 Max NEW
Zdroj: Wanbo

Jedna z najlepších „hračiek,“ vhodná do takmer každej miestnosti je prenosný projektor. S podobnými zariadeniami to skúšajú mnohé firmy, no len málokomu sa podarí vyrobiť tak šikovné zariadenie ako firme Wanbo. Ich nový Wanbo T2 Max NEW je krásnou ukážkou toho, že aj za malý peniaz môžete dostať kvalitu, z ktorej sa budete tešiť.

Wanbo T2 Max NEW

🛒 Cena: 149 € | 🎫 Kupón: NNNWANBNEW | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Projektor Wanbo T2 Max NEW prichádza na trh vo veľkom štýle. Prenosný a veľmi kompaktný stroj sa pýši niekoľkými významnými vylepšeniami. Hlavným ťahákom sú aj naďalej jeho rozmery – meria totiž len 11,3 x 14,6 x 15,6 centimetra.

Wanbo T2 Max NEW
Zdroj: Wanbo

Zariadenie poháňa Android 9.0 Pie, ktorý, hoc je starší, plne podporuje aplikácie ako Netflix, YouTube a ďalšie. Navyše, inžinieri Wanbo projektor vybavili aj automatizovaným systémom ostrenia AI Focus, ktorý vždy skontroluje či sa pozeráte na dosť ostrý obraz. Ak nie, automaticky ho zaostrí bez toho, aby ste museli čokoľvek robiť.

Wanbo T2 Max NEW
Zdroj: Wanbo

Pozerať sa budete na Full HD obraz, ktorý je vzhľadom na nízku cenu len 149 € viac než odpustiteľný. Nehodí sa teda do obývačky ako náhrada za veľký televízor, ale skôr do jednotlivých izieb. Väčšie deti by z neho boli určite nadšené. Projektor podporuje 16 miliónov farieb, má vynikajúci kontrast a dokonca má aj vstavané reproduktory.

O 80 % vyšší jas a až 140″ obraz

Prvá generácia Wanbo T2 Max ponúkala jas „len“ 250 ANSI lúmenov. Druhá generácia svetelný zdroj vylepšila až o 80 %, a tak sa môžete pripraviť až na 450 ANSI lúmenov. Je to obrovský rozdiel, ktorý si všimnete okamžite. Vďaka vyššiemu jasu prichádza aj podpora HDR10.

Wanbo T2 Max NEW
Zdroj: Wanbo

Ďalšou skvelou správou je kvalita spracovania aj kvalita jednotlivých súčiastok. Výrobca hovorí o 20-tisíc hodinách prevádzky, čo by malo pohodlne zaručiť viac ako 5 rokov bežnej prevádzky. Aj takto malý projektor dokáže vykúzliť veľký obraz. Podľa toho, ako ďaleko ho umiestniš od steny alebo plátna dokáže projektor vytvoriť obraz s uhlopriečkou 40 až 140 palcov. Čím väčší obraz, tým menej jasný bude.

Wanbo T2 Max NEW
Zdroj: Wanbo

Pre úplnosť spomenieme aj to, čím je vybavený. Samozrejmosťou je port pre napájanie, HDMI, 3,5 mm výstup pre slúchadlá, USB-A, Bluetooth 4.2 a Wi-Fi (2.4 GHz).

Wanbo T2 Max NEW: Cena a dostupnosť

Projektor Wanbo T2 Max NEW si môžete už teraz kúpiť v obchode Geekbuying, ktorý ho práve naskladňuje vo svojom českom sklade. Odtiaľ vám ho zašle kuriérom na Slovensko, celý proces nebude trvať viac ako pár dní.

Ak použijete kupón NNNWANBNEW, znížite jeho cenu z pôvodných 164 € na 149 €. Poštovné je tak, ako vždy, v cene.

>>> Kúpiť Wanbo T2 Max NEW za 149 € <<<