Úvod Zariadenia Kupujú ho ako teplé rožky: Tento vysávač stojí len 94 €, má...

Kupujú ho ako teplé rožky: Tento vysávač stojí len 94 €, má funkcie, ktoré ťa presvedčia!

Proscenic P11 si môžeš už dnes zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying, kde ho po zadaní promo kódu 7HQBXR nájdeš len za 94 eur. Poštovné do SR máš zadarmo.

1

Žijeme v ére, kedy aj tradičné domáce spotrebiče vymieňame za inteligentnejšie alternatívy. A obzvlášť to platí pre vysávače. No ktorý si vybrať? Odpoveď na túto otázku zahŕňa veľa premenných, no nájde sa aj niekoľko univerzálnych tipov. Jedným takým je aj vysávač Proscenic P11, ktorý je nielen inteligentný a výkonný, ale vďaka aktuálnej akcii aj relatívne lacný. Všetko, čo o vysávači potrebuješ vedieť, nájdeš v tomto článku.

Proscenic P11

🛒 Cena: 94 € | 🎫 Kupón: 7HQBXR | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Špičkový sací výkon

Hlavnou črtou každého vysávača je výkon. A môžeme s kľudom potvrdiť, že Proscesnic P11 na tomto fronte rozhodne nezaostáva. Ponúka totiž sací výkon až 30 000 Pa, čo s prehľadom vystačí aj na zaryté nečistoty. Takto vysoký výkon zabezpečuje špičkový bezkartáčový motor s výkonom 450 W. Či už teda vysávač dlážku alebo koberec, hlavici nič neunikne.

Vydržať dokáže až hodinu

Interiér vysávača je taktiež vybavený ôsmimi batériovými článkami, ktoré spoločne ponúkajú prevádzku o dĺžke až 60 minút v ekologickom režime (Eco), 30 minút v automatickom režime (Auto) a 15 minút pri režime najvyššieho výkonu (Max). Na jeden záťah tak dokážeš pokojne povysávať aj väčší byt či dom.

Za zmienku taktiež stojí, že ak vysávaš v režime auto, pri prechode z podlahy na hustejší povrch (napr. koberec) sa sací výkon automaticky upraví na postačujúcu hodnotu. Prakticky teda pri vysávaní nepotrebuješ nič meniť či prepínať. A ak aj takáto potreba nastane, všetko potrebné môžeš ovládať cez inteligentnú aplikáciu Proscenic.

Aj pre majiteľov domácich zvierat

Vysávač sadne širokej škále zákazníkov, vrátane majiteľov chlpatých domácich miláčikov. Vybaviť ho totiž možno kefkami slúžiacimi nielen na úpravu, zastrihávanie či odstraňovanie chlpov, ale aj na pohlcovanie prachu z povrchu ich srsti. Súprava takýchto kefiek sa však predáva samostatne, a teda nie je súčasťou základnej výbavy.

Okrem aplikácie možno všetky potrebné informácie kontrolovať prostredníctvom dotykového LED displeja, ktorý sa nachádza vo vrchnej časti vysávača. Okrem iného poskytuje informácie o stave batérie, sacom výkone či prípadných poruchách. K dispozícii sú aj ovládacie prvky.

Poctivý a prispôsobivý

Mnohých iste poteší aj štvorstupňový filtračný systém, ktorý zachytí takmer 100 % drobných prachových častíc vymrštených počas čistenia. Tieto častice efektívne uzamkne vo svojom zásobníku.

Nejde pritom o vysávač len na podlahu (či zvieratá). Odňatím predlžovacej trubice možno Proscenic P11 používať aj ako ručný vysávač. Samozrejme, spôsobov používania je viac, a to v závislosti od zvolenej hlavice.

Proscenic P11: Cena a dostupnosť

Proscenic P11 si môžeš už dnes zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying, kde ho po zadaní promo kódu 7HQBXR nájdeš len za 94 eur. Poštovné do SR máš zadarmo.

>>> Kúpiť Proscenic P11 za 94 € <<<