Úvod Zariadenia GOGOBEST GM30 má 750 W motor, 65 km dojazd a cenu snov!...

GOGOBEST GM30 má 750 W motor, 65 km dojazd a cenu snov! Pre Slovákov máme tajný kupón

Elektrický bicykel s poriadnym dojazdom ešte nikdy nebol lacnejší. Privítajte GOGOBEST GM30, novinku, ktorú si okamžite zamilujete.

0
GOGOBEST GM30
Zdroj: GOGOBEST

Letná sezóna je v plnom prúde a spolu s ňou aj chtíč niekam vyraziť. Čoraz viac ľudí na Slovensku prepadlo čaru elektrických bicyklov. Sú totiž veľmi praktické – fungujú ako klasické bicykle, no keď sa vám nechce zaberať do pedálov, radi vám s tým pomôžu. S dojazdom niekoľko desiatok kilometrov pritom úslužne splnia priania väčšiny ľudí. Ktorý si ale vybrať? Čo tak GOGOBEST GM30, ktorý cenou podlieha konkurenciu?

GOGOBEST GM30: Čo ponúka?

🛒 Cena: 899,90 € | 🎫 Kupón: FFGM30 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo (DPD)

Ak rozmýšľate, že by ste si namiesto klasického bicykla kúpili elektrický, ste na správnom mieste. GOGOBEST GM30 totiž kombinuje klasický horský bicykel s výkonným 750 W elektromotorom a 13 Ah batériou.

GOGOBEST GM30
Zdroj: GOGOBEST

Vďaka tomu ponúka maximálny dojazd až 65 kilometrov a maximálnu rýchlosť až 45 km/h. Bicykel je osadený 29-palcovými pneumatikami, čo zaistí hladkú jazdu naprieč rôznymi terénmi, má odpruženú prednú vidlicu a samozrejmosťou sú aj kotúčové brzdy vpredu a vzadu.

GOGOBEST GM30
Zdroj: GOGOBEST

Batéria vás odvezie 65 km, nabije sa do 8 hodín

Jeho odnímateľná batéria sa z 0% na 100% nabije za 6-8 hodín, takže si ju hravo dobijete v práci, škole či doma cez noc. Súčasťou výbavy je aj systém SHIMANO, ktorý zabezpečí jednoduchú a pohodlnú jazdu aj bez použitia elektromotora.

V strede riadidiel sa nachádza farebný LCD displej, ktorý zobrazí všetky potrebné dáta, vrátane aktuálnej rýchlosti, prejdenej vzdialenosti a stavu batérie.

GOGOBEST GM30
Súčasťou balenia je aj príslušenstvo. Zdroj: GOGOBEST

Hliníková konštrukcia a odolnosť

Vďaka hliníkovej konštrukcii bicykel nie je príliš ťažký a je dosť pevný na to, aby uviezol aj človeka vážiaceho 100 kilogramov. GOGOBEST GM30 dokonca prešiel certifikáciou IP65, čo znamená, že sa s ním nemusíte báť previezť domov aj vtedy, ak vás cestou zastihne letná, jesenná či jarná prehánka. Veľkosťou sa hodí ľuďom vysokým 165 – 200 centimetrov.

GOGOBEST GM30
Zdroj: GOGOBEST

Cena a dostupnosť

Jeho cena sa bežne pohybuje v rozmedzí od 1 000 € do 1 200 €. Vďaka nášmu kupónu ho môžete mať výrazne lacnejšie. Ak v košíku zadáte kupón FFGM30, cena okamžite klesne na 899,99 €. V cene je už započítané aj poštovné na Slovensko. Vzhľadom na to, že sa bicykel nachádza v európskom sklade, vám domov príde rýchlo a bez nutnosti doplácať akékoľvek ďalšie poplatky.

>>> Kúpiť GOGOBEST GM30 za 899,99 € <<<