Úvod Zariadenia Blackview Active 8 Pro: Tablet s armádnym štandardom je tu! Skrýva fantastickú...

Blackview Active 8 Pro: Tablet s armádnym štandardom je tu! Skrýva fantastickú funkciu a stojí len 288 €!

Na scénu prichádza odolný tablet Blackview Active 8 Pro s vojenským štandardom, obrovskou batériou, kvalitnými fotoaparátmi a ďalšími funkciami.

0
Zdroj: Blackview

Podľa prieskumov až 90% ľudí, ktorí pravidelne používajú tablety, má problémy s praknutou obrazovkou či poškodením tekutinami. Blackview, ako popredný výrobca v odolnom segmente trhu s telefónmi, si získava stále väčší záujem aj zo strany fanúšikov odolných tabletov.

Spoločnosť BlackView preto hrdo oznamuje, že práve predstavila model Active 8 Pro, ktorý spĺňa vyšší vojenský štandard MIL-STD-810H a disponuje vodotesnosťou s hodnotami IP68 a IP69K. Tablet je vybavený pokročilým 6nm čipsetom Helio G99, obrovskou batériou s kapacitou 22 000 mAh, štyrmi reproduktormi Harman/Kardon, fotoaparátmi s rozlíšením 48 Mpx a 16 Mpx, 10,36-palcovým displejom s rozlíšením 2,4K a je dodávaný so stylusom úplne zadarmo. Jeho cieľom je poskytnúť používateľom odolnejší životný štýl pre prácu, štúdium a zábavu.

Blackview Active 8 Pro
Zdroj: Blackview

Odolnosť všade tam, kam sa pozriete

Vzhľadom na potenciálne problémy, s ktorými sa používatelia môžu stretnúť pri používaní bežných tabletov, ako je prasknutie obrazovky a vniknutie vody, čo spôsobuje nenápravné poškodenie zariadenia, Active 8 Pro je vybavený obrazovkou Corning® Gorilla® Glass 5 a získal certifikáciu vojenského štandardu na vyššej úrovni, konkrétne MIL-STD-810H. Okrem toho disponuje vodotesnosťou s hodnotami IP68 a IP69K a vyniká svojou odolnosťou proti nárazom, vode, prachu a poškriabaniu.

S ohľadom na potreby používateľov počas dlhých ciest a vysokú spotrebu batérie, najmä keď ste na mieste, kde tablet nie je možné nabiť, Active 8 Pro je vybavený masívnou batériou s kapacitou 22 000 mAh, ktorá poskytuje neuveriteľný čas pohotovosti až 1 440 hodín. Okrem toho je Active 8 Pro schopný normálne fungovať v širokom rozpätí teplôt, a to od -40°C do +60°C.

Blackview Active 8 Pro
Zdroj: Blackview

Okrem odolnosti aj zábava

Pre poskytnutie používateľom jasného zvukového zážitku pri počúvaní hudby alebo sledovaní filmov je Active 8 Pro vybavený štyrmi reproduktormi Harman/Kardon Smart-PA BOX a profesionálnym Harman Audio EFX® systémom.

Active 8 Pro je tiež vybavený veľkým vysokokvalitným displejom s uhlopriečkou 10,36 palca a rozlíšením 2,4K. V režime PC sa Active 8 Pro okamžite premení na notebook. Navyše je k dispozícii hrot pera navyše zadarmo pre presnú úpravu dokumentov. Okrem toho získal Active 8 Pro certifikáciu TÜV SÜD pre nízky podiel modrého svetla a ponúka tri režimy ochrany očí na zabezpečenie vizuálneho zdravia používateľov.

Blackview Active 8 Pro
Zdroj: Blackview

Fotoaparáty

S lepšími fotoaparátmi: Tablet tiež ponúka niekoľko fotoaparátov. K dispozícii budete mať 48MP zadný fotoaparát od Samsung® a 16MP selfie fotoaparát. Okrem toho s najnovším algoritmom ArcSoft® 4.0 prináša Active 8 Pro zlepšenie fotografických efektov o 17 %.

Active 8 Pro je vybavený výkonným osemjadrovým procesorom MediaTek Helio G99, založeným na špičkovej technológii 6nm, s frekvenciou až 2,2 GHz. Okrem toho má tablet štandardne veľkorysých 16 GB RAM a 256 GB úložisko a podporuje rozšírenie až do 1 TB pomocou microSD karty.

Blackview Active 8 Pro
Zdroj: Blackview

Bezpečnosť

Pre zabezpečenie toho, aby podnikoví používatelia mohli spravovať citlivé informácie s väčším pokojom v mysli a minimalizovať riziko straty alebo krádeže údajov, je Active 8 Pro vybavený DokeOS_P 3.0, založeným na najnovšom Androide 13, čo zlepšuje celkovú bezpečnosť dát aj samotného tabletu.

Cena a dostupnosť

Ak sa vám novinka páči, objednať si ju môžete z oficiálneho obchodu Blackview na platforme Aliexpress. Za takto dobre vybavený tablet zaplatíte len 288 €. Plná cena pritom dosahuje až 458 €.