Úvod Výrobcovia Xiaomi Tajný klenot Xiaomi: Tento vysávač jedným ťahom povysáva, pozmýva a aj sa sám...

Tajný klenot Xiaomi: Tento vysávač jedným ťahom povysáva, pozmýva a aj sa sám vyčistí

Špičkový stroj do domácnosti je teraz navyše za zlomok pôvodnej ceny.

0

Ak aktuálne hľadáte vysávač, ktorý by vám výrazným spôsobom uľahčil domáce práce, práve ste ho našli. Volá sa Xiaomi Mijia Wireless Floor Scrubber a pri pohľade na to, čo všetko dokáže, sa čudujeme, že ho nevlastní viac ľudí. Kombinuje totiž technológie a prevedenie, ktoré naozaj uľahčí upratovanie.

Xiaomi Mijia Wireless Floor Scrubber

🛒 Cena: 319 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo | ⏱ Posledných 12 kusov!

Vysávač Xiaomi Mijia Wireless Floor Srubber
Zdroj: Xiaomi

Multifunkčný vysávač od Xiaomi kladie dôraz najmä na pohodlie a jednoduchosť pri upratovaní. Namiesto toho, aby ste najskôr museli povysávať a následne pozmývať, to môžete spraviť naraz. Inžinieri Xiaomi to vyriešili veľmi jednoducho – nasadili nový typ valcovej hubice, ktorá vylepšuje rýchlosť aj efektivitu upratovania.

Zariadenie tak ponúka tri funkcie v jednom kompaktnom balení. Vysávač totiž naraz vysáva, zmýva a zároveň sa aj sám čistí, keďže vnútri sa nachádza systém pre rýchle oplachovanie hubice. Vo výsledku tak dostanete nielen čisté podlahy ale aj umytý vysávač.

Zdroj: Xiaomi

Vysávač ohybný ako gymnasta

Aby toho nebolo málo, šikovná konštrukcia vám umožní dostať sa aj tam, kde by ste bežne nepozmývali a možno ani nepozmývali. Vysávač totiž môžete položiť na zem a len zasunúť na miesto, ktoré chcete vyčistiť. Navyše, špeciálna hubica nečistoty odstraňuje aj po stranách a čo je ešte dôležitejšie, dostane sa aj do rohov miestností.

Vysávač Xiaomi Mijia Wireless Floor Srubber
Zdroj: Xiaomi

Majiteľov domácich miláčikov zas poteší fakt, že Xiaomi hubicu navrhlo tak, aby sa v nej nezasekávali, resp. nezamotávala srsť psíkov a mačiek.

Tyčový vysávač Xiaomi MIjia Wireless Floor Scrubber je tak extrémne praktické zariadenie, ktoré sa ovláda tak ako bežný vysávač, no s tým rozdielom, že toho dokáže podstatne viac.

Vysávač Xiaomi Mijia Wireless Floor Srubber
Zdroj: Xiaomi

Cena a dostupnosť na Slovensku

Ak vás novinka zaujala, kúpiť si ju môžete v obchode CAFAGO za akciových 319 €. Domov vám príde kuriérom do niekoľkých pracovných dní. Ale pozor: na sklade je za túto cenu už len posledných 12 kusov.