Úvod Zariadenia ŠIALENOSŤ Z ČÍNY: Tento bicykel má TOP dizajn, 500W výkon, dojazd 100...

ŠIALENOSŤ Z ČÍNY: Tento bicykel má TOP dizajn, 500W výkon, dojazd 100 km a cenu, z ktorej odpadnete!

Najlepší čas na kúpu elektrobicykla je tu. Jeden z najpopulárnejších modelov sa začal predávať za najnižšiu cenu v histórii.

10

Čoraz viac a viac ľudí na Slovensku pomaly ale isto objavuje krásu elektromobility. Elektromobily sú možno pre väčšinu pridrahé, elektrické bicykle preto pútajú čoraz väčšiu pozornosť. Lídrom v tomto odvetví sa v posledných rokoch stala spoločnosť BEZIOR, ktorá pripravila lákavé portfólio bicyklov pre každú príležitosť. Jeden z nich – BEZIOR X500 Pro – vyčnieva z radu, pretože kombinuje výkon, dojazd, nosnosť aj fantastickú cenu.

BEZIOR X500 Pro: Do mesta aj do prírody

🛒 Cena: 849,99 € | 🎫 Kupón: RTYSX500 | 🚚 Poštovné: Zadarmo

BEZIOR X500 Pro svojou konštrukciou pripomína klasický horský bicykel. S batériou ukrytou v konštrukcii je ideálnou voľbou pre kohokoľvek, kto chce v meste mimo neho cestovať čo najpohodlnejšie.

Bicykel ponúka maximálny dojazd 100 kilometrov (40 km čisto na elektrinu) a maximálnu rýchlosť 30 km/h. To je pre slovenské cesty viac než dosť. Poteší tiež fakt, že bicykel je výrazne lacnejší než jeho prémioví súrodenci.

BEZIOR X500 Pro
Zdroj: BEZIOR

Dosť výkonu aj bezpečnosti

Spoľahnúť sa budete môcť aj na veľké, 26″ pneumatiky, ktoré perfektne tlmia nárazy a ponúkajú dosť priľnavosti aj na lesné cestičky. Okrem toho, bicykel má pruženie nielen vpredu, ako býva zvykom, ale aj vzadu, čo ešte viac spríjemňuje cestovanie.

BEZIOR X500 Pro
Zdroj: BEZIOR

O výkon sa stará 500 W motor, ktorý je na maximálnu rýchlosť schopný zrýchliť len za 4,9 sekundy. Riadidiel sa preto treba držať pevne. Súčasťou výbavy je aj 7-stupňový systém SHIMANO pre prípad, ak by ste chceli do pedálov zabrať aj vy.

BEZIOR X500 Pro: Cena a dostupnosť

O bezpečnosť sa naopak starajú kotúčové brzdy s dostatočnou silou na to, aby brzdná dráha nepresiahla 4 metre. Úctyhodné. No a nakoniec, jeho 10,4 Ah batériu môžete po jazde vyňať a nabiť ju v pohodlí domova. Ku elektrickej zásuvke tak nemusíte nosiť celý bicykel.

Výrobca si zaň pýta 849,99 €, stačí ak zadáte kupón RTYSX500.

>>> Kúpiť BEZIOR X500 Pro za 849,99 € <<<