Úvod Zariadenia MONŠTRUM Z ČÍNY: Tento elektrický bicykel doslova mizne zo skladov. Má 1...

MONŠTRUM Z ČÍNY: Tento elektrický bicykel doslova mizne zo skladov. Má 1 000 W motor a šialenú konštrukciu!

Jeden z najpozoruhodnejších elektrických bicyklov na trhu prichádza na Slovensko! GOGOBEST GF650 kombinuje silu, fantastický dojazd a skvelú cenu do jedného balenia.

0
GOGOBEST GF650
Zdroj: GOGOBEST

Ak hľadáte elektrický bicykel, ktorý je vhodný do akéhokoľvek terénu, je mohutný a dostatočne silný aj pre dospelého človeka, práve ste ho našli. GOGOBEST GF650 totiž ponúka až 1 000 W výkon, robustnú konštrukciu a bezkonkurenčnú výbavu. Navyše, je pretkaný technológiami a zaokrúhlený cenou, ktorej sa nevyrovná azda žiaden iný bicykel.

GOGOBEST GF650

🛒 Cena: 1 489,98 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Keď hovoríme, že je cena pri GOGOBEST GF650 viac než dobrá, tak to aj myslíme. Mohutný elektrobicykel totiž ani zďaleka nestojí toľko, koľko by si za podobný kúsok pýtali „bežní“ výrobcovia.

GOGOBEST GF650
Zdroj: GOGOBEST

Na Slovensku už začala cyklistická sezóna a čoraz viac ľudí trávi svoj voľný čas v prírode. Ak hľadáte spôsob, ako sa po vonku premiestňovať čo najjednoduchšie a najlacnejšie a navyše by ste si pri tom chceli užiť aj kus srandy, máme pre vás riešenie. GOGOBEST GF650 jednoznačne patrí medzi tie najlepšie rozhodnutia. Disponuje totiž jedným z najlepších pomerov ceny ku výkonu, resp. k výbave.

Dojazd kľudne 100 km, nosnosť 100 kg

⚡ Výkon: 1000 W | 🔋 Dojazd: 100 km | 🏋‍♂ Nosnosť: 100 kg

Bicykel na jedno nabitie dokáže hravo prejsť 100 kilometrov, pochopiteľne v závislosti od toho, ako veľmi mu dáte zabrať a kto na ňom sedí. Výrobca uvádza, že jeho 20 Ah batéria vystačí na 50 – 60 km čisto elektrickej jazdy, resp. na 100 km asistovanej jazdy, počas ktorej sem-tam zaberiete do pedálov aj vy.

GOGOBEST GF650
Zdroj: GOGOBEST

O výkon v elektrickom bicykli GOGOBEST GF650 sa stará 1 000 W elektromotor, ktorý je tichučký a veľmi ľahký. Keď sa rozbehne, tak sa vyšplhá až na maximálnu rýchlosť 45 km/h. Zvládne dokonca až 30 ° stúpanie, čo sa skvele hodí na výjazdy do lesa a podobne.

Samozrejmosťou je odolná a zároveň ľahká hliníková konštrukcia, ktorá je precízne spracovaná. Ponúka 100 kg nosnosť a maximálny komfort pri jazde. Veľkým lákadlom sú tiež „tučné“ pneumatiky, vďaka ktorým dokáže bicykel doslova nasávať terén a tlmiť ho v zárodku.

GOGOBEST GF650
Zdroj: GOGOBEST

Súčasťou výbavy je tiež LCD displej, ktorý vám zobrazí tie najdôležitejšie informácie, ako napríklad aktuálnu rýchlosť, stav batérie či zaradený stupeň výkonu elektromotora. Veľkou výhodou je tiež certifikácia IP56, ktorá ochráni bicykel pred letnou prehánkou. Jazda v silnom daždi ale odporúčaná nie je.

GOGOBEST GF650: Cena a dostupnosť

GOGOBEST GF650 si vďaka perfektnej akcii v obchode CAFAGO môžete kúpiť len za 1 489,98 €. Na Slovensko vám ho obchod kuriérom doručí zadarmo a navyše veľmi rýchlo.

>>> Kúpiť GOGOBEST GF650 za 1 489,98 € <<<