Úvod Zariadenia MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať toto zariadenie. Mimoriadne im uľahčuje...

MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať toto zariadenie. Mimoriadne im uľahčuje život

Výkonný, inteligentný a ešte k tomu lacnejší.

3

Umývanie okien je bez väčších pochýb jednou z najotravnejších aktivít v azda každej jednej domácnosti. Čo však namiesto toho, aby ste sa doma hádali, kto sa na túto otravnú úlohu podujme, vyskúšať vysávač?  Presne tak, dnešné vysávače už nie sú obmedzené len na podlahu, nečistoty vám pokojne odstránia aj z okien. Jedným takým je aj LIECTROUX WS-1080, ktorý teraz dokonca môžeš získať v atraktívnej zľave.

LIECTROUX WS-1080

🛒 Cena: 172,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

LIECTROUX WS-1080 je špičkový vysávač, ktorý nepochybne zapadne do každej jednej domácnosti. Je vybavený umelou inteligenciou, vysoko výkonným čipom, až 6-osovým senzorom a predovšetkým kvalitným motorom, ktorý zaručuje dobre odvedenú prácu. A čo navyše, vykonáva ju pri pozoruhodne nízkom hluku – 60 dB.

Vysávač ponúka celkovo tri režimy čistenia. Prvým je umývanie v tvare písmena N, druhým umývanie v tvare písmena N a tretím automatické umývanie, čím sa dosiahne plné pokrytie, ako aj vyššej účinnosti čistenia.

LIECTROUX WS-1080
LIECTROUX WS-1080

Pochopiteľne, špičkovému vysávaču nechýbajú ani špičkové funkcie. LIECTROUX WS-1080 si môžeš jednoducho prepojiť s mobilnou aplikáciou, ktorá ti poskytne azda všetky kľúčové informácie, ale aj ovládacie rozhranie. A ak náhodou mobilnú aplikáciu nechceš, vysávač môžeš ovládať cez ovládač, ktorý je obsiahnutý v balení.

Taktiež sa netreba obávať toho, že by vysávač z okna len tak spadol. Váži totiž len 7,6 kg, pričom sací výkon dosahuje až 2 800 Pa. Táto kombinácia zaručuje, že vysávač bude k oknu doslova prilepený a vykoná svoj účel poctivo.

LIECTROUX WS-1080
LIECTROUX WS-1080

Pomyselnou čerešničkou na torte je batéria s objemom 650 mAh, ktorá zaručí, že vysávač ostane na okne pricucnutý až 30 minút po dokončení umývania. Po uplynutí tejto doby môže vysávač spadnúť na zem, no ani to nie je riziko. Môžeš doň totiž zapojiť špeciálny kábel, vďaka ktorému po vypnutí pristane bezpečne pod oknom.

Toto všetko môže byť tvoje už za 172,99 €. Ide však o limitovanú ponuku, a to nielen časovo, ale aj množtevne. V čase pásania tohto článku sa predalo 57 z celkovo 75 kusov. Akciovú ponuku môžeš využiť do uplynutia najbližších 24 hodín.

🤝 V spolupráci s CAFAGO.