Úvod Zariadenia Slováci objavili tajný klenot: Uwant X100 je ideál do každej domácnosti. Máme...

Slováci objavili tajný klenot: Uwant X100 je ideál do každej domácnosti. Máme kupón, ktorý odomkne tajnú cenu!

Poštovné na Slovensko máte samozrejme úplne zadarmo. Domov vám ho dovezie kuriérska spoločnosť.

0

Upratovanie domácnosti pre väčšinu z nás nepatrí medzi tie najatraktívnejšie možnosti ako tráviť voľný čas. Vysávanie a zmývanie tvorí gro poriadku, pričom na tieto činnosti často používame zariadenia, ktoré už nemusia spĺňať všetky podmienky moderného sveta. Na pomoc prichádza spoločnosť Uwant, ktorá práve predstavila model X100. Ten je nielen výkonný, multifunkčný, ale aj cenovo výhodný.

Uwant X100
Zdroj: Uwant

Uwant X100: Vysávač aj mop v jednom

Cena: 196,57 € | Kupón: GKBUWANTX11 | Poštovné do SR: Zadarmo

Hlavné výhody:

  • Batéria: 8x 4 000 mAh
  • Nabíjanie: 0%-100% za 3 hodiny
  • Výdrž: 50 minút
  • Senzor: Automatická detekcia
  • Nádržka: 600 ml
  • Výkon: 250 W

UPOZORNENIE: Znížená cena platí v čase písania tohto článku. Časom sa môže zmeniť.


Vysávačo-mop Uwant X100 je zariadenie, ktoré dokáže jedným potiahnutím podlahu nielen povysávať, ale súčasne aj pozmývať. Vďačí tomu svojej konštrukcii, ktorá v sebe nenesie len nádobku na suché nečistoty, ale aj zásobník na čistú a znečistenú vodu.

Uwant X100
Zdroj: Uwant

Vďaka objemnej batérii dokážete vysávať 50 minút, pričom zásobník na vodu vám vystačí na plochu až 300 metrov štvorcových. To je dosť pre väčšinu domácností. No a aby toho nebolo málo, inžinieri spoločnosti vyvinuli špeciálnu dvojitú hubicu s výrazne lepšími čistiacimi schopnosťami. Jedna z nich sa točí dopredu, druhá dozadu, vďaka čomu dokážu odstrániť aj tie najtvrdohlavejšie nečistoty.

Uwant X100
Zdroj: Uwant

Ak máte doma chlpatých domácich miláčikov, poteší vás vstavaný systém, ktorý si poradí so zvieracími chlpmi. Dokáže ich automaticky nastrihať a povysávať tak, aby sa vám nezaplietli do hubice.

O výdrž sa stará až 8 batérií, každá s kapacitou 4 000 mAh, ktoré dokážu zariadenie poháňať 50 minút nepretržitého upratovania. Keď skončíte, nabitie z 0 % na 100 % trvá vďaka technológii rýchleho nabíjania len 3 hodiny.

Uwant X100
Zdroj: Uwant

Spomínaných 300 metrov štvorcových budete vedieť poupratovať vďaka 600 ml nádržke pre čistú vodu, do ktorej môžete pridať váš obľúbený čistiaci prostriedok a potom sa už len „poprechádzať“ po byte či dome.

Inteligentný senzor znečistenia

Počas toho, ako budete upratovať bude úroveň znečistenia podlahy sledovať špeciálny senzor, ktorý v reálnom čase vyhodnotí, koľko vody a aký sací výkon má použiť. Ak to nechcete nechať na „automatike,“ vodu či výkon môžete samozrejme pridať aj manuálne.

Uwant X100
Zdroj: Uwant

Všetky potrebné informácie budú jasne a v prehľadnej forme zobrazené na LED displeji. Na ňom budete môcť sledovať aktuálne zvolený režim výkonu, stav batérie a mnoho ďalšieho.

To najlepšie samozrejme na koniec. Tým je pochopiteľne cena, ktorá dnes klesla o 55 €. Namiesto pôvodných 252 € vďaka kupónu GKBUWANTX11 zaplatíte len 196,57 €. Poštovné na Slovensko máte zadarmo, pričom samotné doručenie trvá len pár dní.