Úvod Zariadenia Ideálny spôsob ako si privyrobiť: Slováci vo veľkom kupujú toto jedno zariadenie!

Ideálny spôsob ako si privyrobiť: Slováci vo veľkom kupujú toto jedno zariadenie!

Na trhu sa v lete tohto roka objavil nový model laserovej gravírovačky, ktorá disponuje jedným z najlepších pomerov ceny ku výkonu.

1

Technológie rôznych kategórií, ktoré doteraz neboli úplne bežné, sa začínajú čoraz častejšie objavovať v slovenských domácnostiach. Pekným príkladom toho, ako zariadenia kedysi určené len pre profesionálov a dnes sú už bežne dostupné pre laikov, sú gravírovačky, resp. laserové gravírovacie stroje. Dnes vám predstavíme model LOGER RAY5 (5W), ktorý patrí medzi tie najlepšie v ponuke, hlavne čo sa pomeru ceny a výkonu týka.

LONGER RAY5

🛒 Cena: 197,75 € | 🚚 Poštovné na Slovensko: Zadarmo

Gravírovačka je skvelým nástrojom pre výzdobu rôznych predmetov vzormi, rezanie niektorých materiálov a celkovo ide o priam ideálny darček pre kreatívne duše. Vďaka cene, ktorá klesla na 197,75 € a doprave zadarmo si už na podobné stroje nemusíte brať žiadne pôžičky.

LONGER RAY5
Zdroj: LONGER

Najsilnejšou stránkou LONGER RAY5 je, pochopiteľne, samotný laser s výkonom 5 W. Pri tejto cenovej kategórii ide o štandard, ktorý má problém napodobniť väčšina výrobcov. Navyše, laser má mimoriadnu presnosť len 0,006 mm, čo znamená, že vygravírované vzory budú presné a nie „zubaté“ ako býva zvykom pri menej kvalitných strojoch.

Ak sa chystáte zariadenie používať doma, určite vás bude zaujímať aké rýchle a intuitívne je jeho používanie. Dobrou správou, že LONGER RAY5 je vybavený niekoľkými systémami a funkciami, ktoré z neho robia ideálnu voľbu pre domácich kutilov. Vo výbave má 3,5-palcový dotykový displej, cez ktorý môžete gravírovačku nastaviť.

Projekty, ktoré si môžete sami pripraviť alebo stiahnuť z internetu do stroja dostanete cez SD kartu, USB kábel a samozrejme nechýba ani Wi-Fi pripojenie.

LONGER RAY5
Zdroj: LONGER

Mimoriadna cena

Gravírovačku LONGER RAY5 predáva overený technologický obchod TomTop, ktorý ju má aktuálne v masívnej zľave len za 197,75 €. Ide o výraznú, 50 % zľavu. Keď si k tomu pripočítate fakt, že ide o modulárny stroj, ktorý v prípade potreby môžete vybaviť výkonnejším 8 W alebo 10 W laserom, dostanete balíček schopný vám zarobiť nejaké peniažky navyše. Koniec koncov, kto by nechcel mať doma upravené predmety presne podľa seba. Stačí len nájsť dizajn a pustiť sa do gravírovania.

Nakoniec spomenieme, že dodanie na Slovensko je zadarmo. Kuriér vám balíček doručí z EÚ skladu, neplatíte tak žiadne poplatky navyše.