Úvod Zariadenia HiFuture SoundMini: Kvalitný zvuk a kompaktná veľkosť. Toto že stojí len 25...

HiFuture SoundMini: Kvalitný zvuk a kompaktná veľkosť. Toto že stojí len 25 €?!

SoundMini si môžete z oficiálneho obchodu HiFuture objednať už dnes, a to za cenu 37,1 € po použití kupónu HiBPMINI.

0

Mať po ruke kvalitný, kompaktný a bezdrôtový reproduktor nikdy nie je na škodu. Takýto pomocník sa hodí predovšetkým na súkromných akciách s priateľmi, chatách, počas grilovačky alebo bežného víkendového upratovania. No ktorý si vybrať?

Trh s bezdrôtovými reproduktormi je dnes sýty a plný možností. Len niektoré z nich však spĺňajú kritériá, ako je maximálna kompaktnosť, spoľahlivá odolnosť, vysoká kvalita a primeraná cenovka. Jeden si predstavíme v tomto článku – SoundMini od HiFuture.

HiFuture SoundMini

🛒 Cena: 25,02 € | 🎫 Kupón: HiBPMINI | 🚚 Poštovné: Zadarmo

SoundMini toho aj napriek svojim skromným rozmerom ponúka skutočne mnoho. Vynikajúco kombinuje moderné technológie s lákavým dizajnom, čo osloví starších i mladších, mužov i ženy.

Ľahký a štýlový

Telo reproduktoru meria 9,8 x 9,8 x 4,75 cm a váži 170 gramov, čiže je ľahší ako mnohé dnešné smartfóny. Výrobca uplatnil okrúhly tvar, ktorý je po celom obvode obtiahnutý štýlovým LED pásikom. Nechýba ani certifikácia IPX4, čiže ochrana proti striekajúcej vode.

SoundMini
Zdroj: HiFuture

Vysoká kvalita je zárukou

Čo sa týka kvality zvuku, tá zohráva hlavnú úlohu azda pri každom jednom reproduktore. A SoundMini nie je výnimkou. Srdcom zariadenia je šikovný DSP čip, ktorý sa stará o prvotriednu reprodukciu audio stôp pri čo najnižšej spotrebe. Reproduktor tak dokáže ozvučiť celú miestnosť, a to bez potreby obetovania výslednej kvality či ruinovania batérie. V súvislosti s kvalitou prenosu nesmieme zabudnúť ani na podporu pre Bluetooth 5.0.

Hoci SoundMini dokáže pracovať aj sám, výrobca vám k nemu pribalí ešte jeden takmer identický kúsok. Prečo? Dôvodom je podpora pre technológiu TWS. Dvojica sa dokáže vzájomne synchronizovať a posunúť tak zážitok z počúvania na úplne novú úroveň.

12 hodín nerušenej zábavy

Ďalšou dôležitou črtou pri každom bezdrôtovom zariadení je batéria a nabíjanie. SoundMini dokáže na jedno nabitie hrať 12 hodín, pričom v tzv. standby režime vydrží až 300 dní. Vďačí za to svojej 1 800 mAh batérii, ktorej kapacitu možno obnoviť v priebehu len 3,5 hodiny. Výrobca sľubuje udržanie 80 % kapacity po 300 nabíjacích cykloch.

Zdroj: HiFuture

Ponuka, ktorá stojí za to

SoundMini si môžete z oficiálneho obchodu HiFuture objednať už dnes, a to za cenu 25,02 € po použití kupónu HiBPMINI.

Kto je Hifuture?

No a čo za firmu je Hifuture? Spoločnosť HiFuture vznikla v roku 2016 a momentálne sa zameriava na výrobu spotrebnej elektroniky a mobilného audio príslušenstva prémiovej kvality. Ich víziou je ponúkať spotrebiteľom vysokokvalitné produkty za dostupné ceny. Pomocou partnerstiev so spoločnosťami Qualcomm, Realte alebo BES dokážu ponúkať spoľahlivé technológie pre každého.

Spoločnosť má tiež mnoho globálnych partnerov a distribútorov vo viac ako 40 krajinách, objavuje sa vo vyše 5 000 obchodoch po celom svete. Hifuture teda určite má silu, ktorú na Slovensku zatiaľ nepoznáme. Okrem toho majú na svojom konte aj niekoľko prestížnych medzinárodných cien a certifikátov.

V spolupráci z HiFuture.