Úvod Zariadenia Hľadáte pohodlnú kancelársku stoličku na prácu či gaming? Namiesto 200 € teraz...

Hľadáte pohodlnú kancelársku stoličku na prácu či gaming? Namiesto 200 € teraz stojí len 75 €!

Stoličku si môžete zadovážiť za fantastickú cenu 75,99 €. Po objednávke vám bude z nemeckého skladu doručená do nanajvýš 5 pracovných dní.

0
Žijeme v dobe, kedy väčšina z nás, byť to už kvôli práci, škole či prebytočnému voľnému času, sedíme za počítačmi. To sa, pochopiteľne, výrazne podpisuje na stave nášho fyzického zdravia, pričom jedným z najväčších problémov býva chybná technika sedenia zapríčinená nepohodlnými stoličkami. Ak máte jednu takú aj vy, nejeden človek vám odporučí investovať do niečoho lepšieho. A to niečo nemusí byť vôbec drahé. Jedným z exemplárnych príkladov je táto ergonomická kancelárska stolička, ktorú si môžete prostredníctvom obchodu cafago.com zadovážiť len za 75,99 €. Ide o 63 % zľavu oproti pôvodnej cene vo výške 204,39 €. Táto ponuka je však časovo aj množstevne obmedzená. Končí sa o necelý deň a z celkového množstva 322 kusov ostáva už len 190. 🛒 Cena: 75,99 € | 🎫 Poštovné: Zadarmo | 🚚 Dodacia lehota: 3-5 pracovných dní

Odolná konštrukcia, ergonomický dizajn

Predmetná kancelárska stolička sa vyznačuje ergonomickým dizajnom, ktorý je tvorený sedadlom s nastaviteľnou výškou, prispôsobiteľnou opierkou hlavy a aj podrúčkami. Spoľahnúť sa pritom môžete na pevnú konštrukciu zaručujúcu vynikajúcu stabilitu. Tá účinne zmierňuje tlak vyvíjaný na vašu chrbticu a umožňuje vám pohodlné sedenie na nespočet hodín. Maximálna nosnosť činí 136 kg. Stolička je navrhnutá tak, aby užívateľovi verne slúžila niekoľko rokov. Súčasťou solídneho tela je pevná nylonová základňa s kovovou konštrukciou, protišmyková pamäťová pena a odolné kolieska.

Prispôsobiteľná v takmer každom smere

Čo sa týka prispôsobenia, výšku sedenia je možné nastaviť od 113 cm do 122 cm, a to prostredníctvom jednoduchého stlačenia dvíhacej páky. Nastaviteľná je aj opierka hlavy a podrúčky, ktoré je možné zasunúť o 90 °. Čo sa týka nakláňania, to je umožnené v rozmedzí od 90 ° do 107 °. Veľmi dôležitý je aj komfort, o ktorý sa pri tomto kresle stará spomenutá pamäťová pena či vysoko elastická sieťkovaná opierka chrbta, ktorá vás zbaví problémov s potením. Ergonomická kancelárska stolička z cafago.com prichádza v čiernej farbe, meria 58,5 x 57 x 112-125 cm a váži okolo 11 kg. Ako sme už spomenuli vyššie, zadovážiť si ju môžete za fantastickú cenu 75,99 €. Po objednávke vám bude z nemeckého skladu doručená do nanajvýš 5 pracovných dní. V spolupráci s Cafago.