Úvod Zariadenia Kvalitné slúchadlá za 33 €: Takéto niečo sme na Slovensku doteraz nemali!

Kvalitné slúchadlá za 33 €: Takéto niečo sme na Slovensku doteraz nemali!

HiFuture Radge síce môžu pôsobiť ako slúchadlá pre hráčov, no nepochybne sadnú aj tým, ktorí sa v hrách až tak nevyžívajú.

1
Bezdrôtové slúchadlá sa v priebehu posledných rokov stali takmer nevyhnutnou súčasťou našich životov. Spríjemňujú nám cestu do práce, často i samotnú prácu či voľnočasové aktivity, ako je napríklad cvičenie alebo beh. Trh je však dnes preplnený tonou rôznych možností, kvôli čomu nejeden zákazník jednoducho nevie, ktorý produkt si vybrať. Ak ste aj vy jedným z nich, dovoľte nám vám tento proces mierne uľahčiť.

HiFuture Radge

🛒 Cena: 33,65 € | 🎫 Kupón: HIRADGE | 🚚 Poštovné: Zadarmo Slúchadlá HiFuture Radge na prvý pohľad pôsobia, akoby boli určené výhradne pre hráčsku komunitu. A hoci to môže byť sčasti pravda, slúchadlá nepochybne sadnú aj tým, ktorí sa v hraní až tak nevyžívajú. Začnime pri dizajne. Puzdro pôsobí priam futuristicky a svojimi krivkami vykračuje zo širokého radu, čo platí aj o samotných slúchadlách. Vyznačujú sa miernym zakrivením, vďaka čomu perfektne padnú do uší používateľa. Opačný koniec je mierne predĺžený, čo okrem iného môže uľahčiť manipuláciu. V tejto časti nájdeme aj na modro svietiaci pásik, ktorý ešte väčšmi pridáva na nadčasovosti.

Herný a hudobný režim

Podobne ako iné slúchadlá, aj HiFuture Radge sú ovládateľné dotykom. V základe sú k dispozícii dva hlavné režimy, a to herný a hudobný, medzi ktorými je možné prepínať tromi rýchlymi poťukaniami po hlavičke jedného zo slúchadiel. Dotykom je taktiež možné aj prijímať či pokladať telefónne hovory. Okrem toho disponujú podporou pre technológiu Bluetooth 5.0, čo zaručuje stabilné a spoľahlivé pripojenie. Dosah vo voľnom priestore má činiť okolo 10 metrov.

Hrajte a počúvajte celé hodiny

Hoci sú slúchadlá pomerne lacné, prekvapia aj v rámci výdrže. Na jedno nabitie dokážu vydržať až 5 hodín (+20 hodín s puzdrom), čo sa náramnne hodí na dlhších cestách či pri náročných herných maratónoch. Proces nabíjania prebieha prostredníctvom USB-C. Užívatelia však nepochybne ocenia aj veľmi nízku odozvu, ktorá má v hernom režime činiť len 60 ms, či certifikáciu IPX5, ktorá zaručuje odolnosť slúchadiel voči tryskajúcej vode. Počúvať tak budete môcť aj v daždivom počasí.

Koľko stoja?

Slúchadlá HiFuture Radge si môžete už dnes zaobstarať prostredníctvom obchodu HiFuture. Aktuálne sú v ponuke za zľavnenú cenu len 33,65 € (po uplatnení kupónu HIRADGE).

Kto je Hifuture?

No a čo za firmu je Hifuture? Spoločnosť HiFuture vznikla v roku 2016 a momentálne sa zameriava na výrobu spotrebnej elektroniky a mobilného audio príslušenstva prémiovej kvality. Ich víziou je ponúkať spotrebiteľom vysokokvalitné produkty za dostupné ceny. Pomocou partnerstiev so spoločnosťami Qualcomm, Realte alebo BES dokážu ponúkať spoľahlivé technológie pre každého.
Spoločnosť má tiež mnoho globálnych partnerov a distribútorov vo viac ako 40 krajinách, objavuje sa vo vyše 5 000 obchodoch po celom svete. Hifuture teda určite má silu, ktorú na Slovensku zatiaľ nepoznáme. Okrem toho majú na svojom konte aj niekoľko prestížnych medzinárodných cien a certifikátov.