Úvod Zariadenia ŠIALENOSŤ Z ČÍNY: Chuwi Ubook XPro má 3:2 displej, rýchle SSD aj...

ŠIALENOSŤ Z ČÍNY: Chuwi Ubook XPro má 3:2 displej, rýchle SSD aj Windows 11 za smiešnu cenu!

Hľadáte výkonný tablet s Windowsom a fantastickým displejom? Chuwi UBook XPro sa naozaj podaril!

2
Spoločnosť Chuwi už niekoľko rokov navrhuje a vyrába zariadenia, ktoré sa pýšia perfektných pomerom ceny k výkonu. Ich najnovším počinom je 2v1 model UBook XPro, ktorý prináša nielen nádherný 13-palcový 2K IPS displej s pomerom strán 3:2, ale aj pozoruhodný výkon. Najväčšou zmenou je práve prechod displeja z pomeru strán 16:9 na oveľa praktickejších 3:2. Displej, ktorý je takmer rovnako vysoký ako široký sa svojimi rozmermi približuje ku štandardnému kancelárskemu papieru veľkosti A4, čo znamená, že na displeji budete mať dosť miesta pre všetky programy či dokonca hry.

UBook XPro: Displej pre prácu aj zábavu

2K rozlíšenie | 3:2 pomer strán | 4096 úrovní citlivosti UBook X Pro má okrem vynoveného pomeru strán jeho 2K IPS displeju ďalší trik, ktorým prekvapí. Ide totiž o notebook, ktorý podporuje dotykové ovládanie, o čom svedčí až 4096 úrovní citlivosti na dotyk či už prstom alebo stylusom. Nezaostáva ani konštrukcia vyrobená z prémiovej zliatiny hliníka a horčíka, ktorá je hrubá len 9,2 mm. Vďaka kompaktným rozmerom tak ide o perfektného spoločníka na cesty či do školy.
Veľkou výhodou UBook X Pro je tiež stojan, ktorý je integrovaný priamo zariadení. Vďaka inovatívnemu riešeniu môžete zariadenie polohovať, a tak používať presne tak, ako vám to vyhovuje najlepšie.

Výkon pre všetkých

Intel i7-7Y75 | 3.6 GHz | 8 GB RAM | 256 GB SSD UBook X Pro poháňa procesor Intel i7-7Y75 s ultra nízkym napätím, ktorý pozostáva z dvoch jadier so štyrmi vláknami tikajúcimi na takte 3.6 GHz. Takáto voľba procesoru má veľa výhod, jednou z najväčších je hlavne vyššia výdrž batérie pri výkone, ktorý vám umožní zariadenie používať bez akýchkoľvek problémov.
Procesoru sekunduje 8 GB operačnej pamäte RAM a 256 GB SSD disk pre rýchle reakcie systému. Chýbať nemôže ani obľúbená aktualizácia na najnovší Windows 11. Či už potrebujete notebook/tablet na školu, prácu alebo len večerné pozeranie videí alebo čítanie sociálnych sietí, Xbook Pro od Chuwi je naozaj veľmi zaujímavou voľbou, ktorá jedine prekvapí. Pre viac informácií navštív oficiálny web Chuwi, kde nájdeš detailnejšie informácie.