Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra je obrovský hit: Taký úspech nikto nečakal!

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra je obrovský hit: Taký úspech nikto nečakal!

0
Samsung počas svojho jarného podujatia Galaxy Unpacked predstavil okrem špičkových smartfónov Galaxy S22 aj tablety Galaxy Tab S8. Do tejto série sa pritom vôbec po prvýkrát v histórii začlenil kúsok s prívlastkom Ultra. Je najväčší, najvýkonnejší a tým pádom aj najdrahší. No ani vysoká cenovka nedokázala zastaviť obrovskú vlnu dopytu zo strany zákazníkov, aspoň čo sa týka Spojených štátoch amerických. Galaxy Tab S8 Ultra je niečo ako počítačový monitor do vrecka. Jeho displej meria neuveriteľných 14,6″, čo cítiť nielen na váhe (až 728 gramov), ale aj na vysokom rozlíšení 2 960 x 1 848 pixelov. Rovnako prekvapuje aj interiér vyplnený tými najlepšími komponentami. No a cena? Tá sa na našom trhu pohybuje v rozmedzí od 1 149 € do až 1 399 €.

Dopyt je obrovský, Samsung pozastavuje predobjednávky

Predobjednávky pre Galaxy Tab S8/S8 Ultra boli sprístupnené hneď v deň ich predstavenia. Na mnohých počudovanie sa žiadosti začali hrnúť jedna za druhou, až napokon Samsung nemal inú možnosť, než ich stopnúť, píše server SamMobile. Obyvatelia USA si tak musia počkať na oficiálny začiatok predaja.

Na Slovensku ponuka stále platí

Čo sa týka nášho trhu, v čase písania tohto článku je možnosť predobjednávky ešte stále dostupná, nájsť ju môžete na tomto linku. Na výber máte medzi Wi-Fi a 5G variantom, pričom obidva prichádzajú v tmavej grafitovej farbe. Ponuka platí do 24. februára alebo do vypredania zásob. Ak ju v uvedenom časovom úseku využijete, Samsung vám k tabletu pribalí aj ochranný kryt s klávesnicou a touchpadom za 1 €. K dvom nižším modelom pribaľuje len ochranný kryt s klávesnicou. Galaxy Tab S8 sú prinajmenšom veľmi zaujímavé produkty. Nakoľko prichádzajú v troch rôznych verziách, na svoje si príde každý. Ak si o nich chcete prečítať viac, môžete tak urobiť kliknutím sem.