Úvod Zariadenia TOP 3D tlačiarne do 350 €: Tieto modely sú fantastické a na...

TOP 3D tlačiarne do 350 €: Tieto modely sú fantastické a na Slovensku veľmi obľúbené!

0
Ak ste podobne ako mnohí z nás prepadli 3D tlačiarňam, ktoré umožňujú vytváranie rôznych predmetov, máme pre vás skvelú správu. Tri modely majú totiž v roku 2022 výrazne nižšiu cenu, ktorá by sa vám mohla páčiť. Poďme ale pekne od začiatku.

Artillery Sidewinder X2

🛒 Cena: 355,99 € | 🎫 Kupón: NNNLESIMPRI3D01 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Artillery Sidewinder X2, ktorú obchod predáva priamo zo skladu v EÚ, vám bude doručená takmer celá poskladaná (na 95 %). Finalizácia 3D tlačiarne vám zaberie nanajvýš 2-3 minútky a ste pripravení začať tlačiť svoj prvý projekt.
Je nutné podotknúť, že Sidewinder X2 nepatrí medzi začiatočnícke tlačiarne. Má niekoľko dôležitých funkcií, ktoré z nej robia skvelý nástroj pre tých, ktorí sa chcú učiť, a aj pre tých, ktorí už vedia, čo od 3D tlačiarne očakávať. Veľkou výhodou je veľká plocha na tlač (30 x 30 x 40 cm), detekcia filamentu, automatické pokračovanie po prerušení, podložka z tvrdeného skla, ktorá sa dokáže zahriať na 120 stupňov Celzia za 2 minúty, ultra tichý chod a mnoho ďalšieho. Nechýba samozrejme ani dotykový LCD displej pre nastavenie.
Sidewinder X2 je veľmi presná tlačiareň s vrstvami hrubými 0,1 a 0,35 mm. Počítať tiež môžete s kompatibilitou s PLA, flexi PLA, ABS a ďalšími filamentami.

Artillery Genius Pro

🛒 Cena: 258,09 € | 🎫 Kupón: 22NEWYEAR | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Artillery Genius Pro je o niečo lacnejšia 3D tlačiareň, ktorá prichádza s mierne horšími parametrami. Nejde však o nič hrozné. 3D tlačiareň vám domov príde poskladaná na 95 %, finalizácia vám zaberie maximálne 3 minúty.
Tlačiť budete na ploche 220 x 220 x 250 mm, čo stačí na väčšinu malých objektov, ako napríklad postavičiek a podobne. Hlava sa na 120 stupňov Celzia nahreje za krátke 3 minúty, čo vám umožní tlačiť prakticky okamžite. Ak sa vám páči, Artillery Genius Pro je aktuálne v zľave za cenu 258,09 €. Stačí, ak použijete kupón 22NEWYEAR. Poštovné na Slovensko je opäť zadarmo, nedoplácate ani žiadne iné poplatky.

Anycubic Vyper

🛒 Cena: 284,79 € | 🎫 Kupón: NNNMOVEIN3D002 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Anycubic Vyper patrí medzi 3D tlačiarne určené pre tých ľudí, ktorí sa 3D tlači venujú dlhšie a radi by posunuli svoj um na ďalšiu úroveň. 3D tlačiareň ponúka 4,3-palcový dotykový displej, útlu konštrukciu s veľkou plochou pre tlačenie (245 x 245 x 260 mm) s funkciou automatického vyrovnávania.
Tlačiareň poháňa čip Cortex-M3, ktorý jej dodáva dosť výkonu na to, aby zvládla prácu aj s tými náročnejšími projektami. Celá tlačiareň vám domov príde takmer úplne poskladaná, dokončenie vám zaberie len pár minút. Zariadenie váži 10 kilogramov. S celkovým hodnotením 4,95/5 patrí medzi tie najlepšie hodnotené. Kúpiť si ju môžete za 284,79 €.