Úvod Zaujímavosti 3D tlačiareň Sidewinder X2: TOP voľba pre ľudí za 300 €, ktorí...

3D tlačiareň Sidewinder X2: TOP voľba pre ľudí za 300 €, ktorí chcú zaručenú kvalitu!

0
Vianočné obdobie je zároveň obdobím výrazného zníženia cien u niekoľkých predajcov. Jedným z takých predajcov je aj CAFAGO, ktorý ponúka fantastickú 3D tlačiareň za doteraz najnižšiu cenu. Tlačiareň vám síce nestihne prísť „pod stromček,“ no počkať sa na ňu rozhodne oplatí. V spolupráci s CAFAGO je pre slovenských záujemcov za výrazne nižšiu cenu než doteraz.

Artillery Sidewinder X2

🛒 Cena: 335,63 € | 🎫 Kupón: CCWX2 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo Artillery Sidewinder X2, ktorú obchod predáva priamo zo skladu v EÚ, vám bude doručená takmer celá poskladaná (na 95 %). Finalizácia 3D tlačiarne vám zaberie nanajvýš 2-3 minútky a ste pripravení začať tlačiť svoj prvý projekt. Je nutné podotknúť, že Sidewinder X2 nepatrí medzi začiatočnícke tlačiarne. Má niekoľko dôležitých funkcií, ktoré z nej robia skvelý nástroj pre tých, ktorí sa chcú učiť aj pre tých, ktorí už vedia, čo od 3D tlačiarne očakávať.
Veľkou výhodou je veľká plocha na tlač (30 x 30 x 40 cm), detekcia filamentu, automatické pokračovanie po prerušení, podložka z tvrdeného skla, ktorá sa dokáže zahriať na 120 stupňov Celzia za 2 minúty, ultra tichý chod a mnoho ďalšieho. Nechýba samozrejme ani dotykový LCD displej pre nastavenie. Sidewinder X2 je veľmi presná tlačiareň s vrstvami hrubými 0,1 a 0,35 mm. Počítať tiež môžete s kompatibilitou s PLA, flexi PLA, ABS a ďalšími filamentami. Nakoniec cena, ktorá je veľmi, veľmi priaznivá. Tlačiareň sa bežne predáva za 405 €, naši čitatelia si ju môžu kúpiť za výrazne výhodnejších 335,63 €. Stačí len zadať kupón CCWX2.