Úvod Výrobcovia Xiaomi Absolútny MEGA hit Xiaomi je tu: Za 145 € získate špičkový bezdrôtový...

Absolútny MEGA hit Xiaomi je tu: Za 145 € získate špičkový bezdrôtový vysávač!

Lepšiu akciu sme už dávno nevideli.

7

Xiaomi VIOMI A9 je fantastický a na Slovensku veľmi málo známy tyčový vysávač. Je bezdrôtový, čo znamená, že svoj byt či povysávate veľmi rýchlo, bez nutnosti prepájať ho z jednej zásuvky do druhej. Čo všetko však ponúka?

Za 119,44 € získate vysávač s výkonom 400 W (120 AW) a vymeniteľnou batériou s kapacitou 2 500 mAh a napätím 25,2 V, čo zariadeniu umožňuje maximálne 60 minút prevádzky v normálnom režime, 33 minút v strednom režime a 10 minút v najvyššom režime.

Xiaomi VIOMI A9

🛒 Cena: 119,44 € | 🎫 Kupón: VIOMIA9DF | 🚚 Poštovné: Zadarmo

Zaujímavé je, že batériu VIOMI A9 môžete nabíjať aj mimo vysávač. Ak by vám bola jedna málo, na Aliexpresse si ďalšiu môžete zakúpiť za približne 50 €. Vysávač dosahuje sací výkon 23 kPa, čo je viac ako pri vysávačoch Dreame XR, V9, T10 či ďalších. Inými slovami, je to naozaj perfektný stroj, ktorý vám bude verne slúžiť.

Nádobka na nečistoty má úctyhodný objem 400 ml. Nechýba mu ani 5-stupňová filtrácia takže VIOMI A9 je výborným riešením aj pre domácnosti, v ktorých žijú alergici. Fantastickou funkciou je hubica, ktorá je vybavená 4 LED diódami. Keď budete vysávať, VIOMI A9 vám bude všetko osvetľovať, aby ste ľahšie videli, čo treba povysávať a čo už nie. Toto mi veľmi chýbalo pri vysávačoch aj takých výrobcov ako Dreame, Roborock či JIMMY.

Mnohým sa bude veľmi páčiť aj nízka hmotnosť, ktorá dosahuje len 1,5 kg. Súčasťou balenia sú dve hubice – hlavná (mäkká) na podlahy a menšia, ktorá je vhodná napríklad na vysávanie auta, pohovky a tak podobne.

V balení však nechýbajú ani nadstavce na vysávanie úzkych miest alebo držiak, ktorý si môžete navŕtať na stenu.

Za cenu 119 € Xiaomi skutočne posúva limity toho, čo je schopný ponúknuť. Takto nízku cenu sme u jeho produktov do domácnosti zatiaľ nevideli. Ak sa vám páči, neváhajte si ho kúpiť z obchodu Geekbuying, ktorý vám vysávač doručí z EÚ skladu bez nutnosti čokoľvek doplácať. Nezabudnite však použiť kupón VIOMIA9DF.