Úvod Zaujímavosti Špička na trhu: Elektrický bicykel Samebike 20LVXD30 má 60 km dojazd, výkon...

Špička na trhu: Elektrický bicykel Samebike 20LVXD30 má 60 km dojazd, výkon 350 W a nosnosť 150 kg!

Jeden z najlepších elektrických bicyklov na trhu je aktuálne vo veľkej zľave.

1

Ak si na leto hľadáte dopravný prostriedok, máme pre vás skvelý tip, ktorý si nebudete vedieť vynachváliť. Volá sa Samebike 20LVXD30, ponúka bohatú výbavu, vysoký výkon a všestrannosť, aká sa nevidí často.

Samebike 20LVXD30

Cena: 652,99 € | Poštovné do SR: Zadarmo

Bicykel disponuje elektromotorom s výkonom až 350 W a objemnou batériou, pomocou ktorej na jedno nabitie môžete prejsť až 45 – 60 kilometrov. Veľmi dobrou správou je aj to, že Samebike 20LVXD30 nie je určený len pre „tintítka“. Robustná konštrukcia hravo odvezie kohokoľvek do 150 kg.

Jeho 10,4 Ah batéria je bicykel schopná poháňať čisto na elektrickú energiu 35 – 40 kilometrov, ak jej však pomôžete, dojazd sa zvýši na spomínaných 60 kilometrov.

Bicykel má predné aj zadné odpruženie, vďaka ktorému bude jazda príjemná nielen po upravených cestách, ale aj v lese alebo na lúke. Pruženie sa, pochopiteľne, dá vypnúť, resp. deaktivovať. Hodí sa to na rovných úsekoch, kde nie je potrebné. Zároveň sa tak zvyšuje efektivita motora.

Vo výbave bicykla Samebike je tiež počítač, ktorý plní niekoľko dôležitých úloh. Tou prvou je monitorovaniu stavu bicykla. Ak by sa vyskytla chyba, okamžite vás na ňu upozorní. Meria aj aktuálnu rýchlosť a vzdialenosť, zobrazuje kapacitu batérie a zobrazuje aktuálny prevodový stupeň.

Riadidlá ponúkajú jednoduché a intuitívne ovládanie samotného bicykla, ako aj LCD displeja. Na ľavej strane nájdete brzdu a držiak na smartfón. Na pravej zas môžete ovládať výkon motora posuvníkom a sledovať aktuálne informácie o jazde na LCD displeji počítača.

Vynikajúcou správou je aj to, že bicykel môžete zložiť doslova na polovicu. Vďaka tomu je jednoduché ho prevážať napríklad v kufri auta alebo cestovať s ním v MHD. Treba si dať pozor na celkovú váhu. Robustná konštrukcia a objemná batéria spolu vážia 26,5 kg.

Samebike 20LVXD30 stojí 652,99 €. Takto nízka cena však bude trvať len do 30. júna. Určená je pre kusy nachádzajúce sa v EÚ sklade, ku ktorým už netreba platiť poštovné ani žiadne iné poplatky.