Úvod Výrobcovia Xiaomi Najlepší robotický vysávač za 150 €: Iný ako tento Xiaomi ani nekupujte!

Najlepší robotický vysávač za 150 €: Iný ako tento Xiaomi ani nekupujte!

Oplatí sa kúpiť robotický vysávač za 150 €? Xiaomi ponúka fantastické riešenie, ktoré vás prekvapí.

4

Xiaomi už roky nevyrába len smartfóny, ale aj ďalšie spotrebiče, ktoré si nájdu miesto v každej domácnosti. Firma neustále prináša nové modely, ktoré sa od seba líšia, výkonom, dizajnom či samotným určením.

Novinka, Xiaomi Mijia G1, má minimalistický dizajn a aj napriek relatívne nízkej cene ponúka viac než dosť zaujímavých funkcií na to, aby bola zaujímavá.

Xiaomi Mijia G1
Xiaomi Mijia G1 dokáže vysávať, aj zmývať.

Xiaomi Mijia G1

Cena: 152,99 € | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

Najlacnejší robotický vysávač z produkcie Xiaomi funkciami nezaostáva. Tvoria ho overené technológie, ktoré doteraz hrali prím v podstatne drahších modeloch.

Základom Mijia G1 je motor od japonskej spoločnosti NIDEC schopný vyvinúť sací výkon až 2 200 Pa. Vďaka softvéru dokáže vysávač pracovať na 4 výkonnostných stupňoch. To v praxi znamená, že ak bude potrebovať byt len „prebehnúť,“ nebude si musieť zapnúť výkon naplno. Ak však narazí na odolný koberec, z ktorého bude nutné nečistoty vyťahať, motor sa mu spustí na plné obrátky.

Xiaomi Mijia G1
Xiaomi Mijia G1 je vysoký len 8,2 cm, zmestí sa tak pod väčšinu nábytku.

Podobne ako pri ostatných moderných vysávačoch, aj Xiaomi Mijia G1 ponúka možnosť mopovania. Vnútri sa totiž skrýva nádobka na vodu s celkovou kapacitou 200 ml. Tvrdé podlahy či parkety tak vysávač nielen, že povysáva, ale aj pozmýva. Ak sa vám bude zdať, že vysávač používa málo alebo naopak veľa vody, môžete nastaviť, koľko má použiť nabudúce.

Xiaomi Mijia G1 môžete regulovať výkon a množstvo použitej vody.

Vysávač dokáže prekonať rôzne prekážky. Vysoké môžu byť až 17 mm, takže bežné prahy medzi miestnosťami nebudú predstavovať žiaden problém.

Xiaomi Mijia G1
Xiaomi Mijia G1 môžete cez aplikáciu naplánovať trasu.

Vďaka zabudovanej 2 500 mAh batérii dokáže vysávač pracovať 90 minút. To je dosť na to, aby stihol povysávať aj väčší byt či dom. Keď zistí, že mu dochádza batéria, dokáže sa sám vrátiť na svoje miesto. Cez aplikáciu mu zas môžete naplánovať presnú trasu.

Xiaomi Mijia G1
Xiaomi Mijia G1 hravo povysáva tvrdé povrchy, aj koberce.

Ak vás Mijia G1 zaujal, môžete si ho kúpiť za 152,99 €. Za takúto cenu ho nájdete v obchode TomTop, ktorý vám ho navyše doručí úplne zadarmo. Nemusíte doplácať žiadne ďalšie poplatky. Treba sa však poponáhľať, obchod nám dal vedieť, že zásoby sa rýchlo vypredávajú.

V spolupráci s TomTop.