Úvod Zariadenia Tieto 4 zariadenia sú práve v zľave: Sú ideálnym darčekom na Vianoce

Tieto 4 zariadenia sú práve v zľave: Sú ideálnym darčekom na Vianoce

Vianoce sa nezadržateľne blížia. Inšpirujte sa týmito 4 tipmi na darčeky, z ktorých sa potešia všetci.

0

Vianoce sa blížia a spolu s nimi aj hon za darčekmi. Ak tiež dumáte, čo by ste kúpili niekomu z rodiny (alebo kľudne sebe, veď ľúbiť sa treba), máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov. Moderné zariadenia ponúkajú výrazne vyšší komfort pri ich používaní, nové funkcie a vysokú bezpečnosť.

Xiaomi VIOMI SE

Cena: 279,49 € | Kupón: BLACK5 | Poštovné: Zadarmo (CZ sklad)

VIOMI SE sa pýši mohutným spracovanímveľkým výkonom. Xiaomi hovorí o sacej sile až 2 200 Pa, čomu vďačí motoru Nidec vyrobenom v Japonsku. Výrobca tvrdí, že sa je schopný roztočiť až na 15 000 otáčok za minútu.

Xiaomi Viomi SE
Xiaomi VIOMI SE

Vo vnútri sa skrýva 3 200 mAh batéria, ktorá dokáže robota poháňať na čas dosť dlhý na to, aby poupratoval rozlohu približne 200 metrov štvorcových. Xiaomi tentokrát využíva batérie od Samsungu, ktoré hlásia o 20 % lepšiu výdrž na jedno nabitie. Celkový čas fungovania sa tak posunul na 120 minút.

Tak ako pri ďalších robotických vysávačoch, ani pri VIOMI SE nechýba LDS mapovanie a navigácia (laser navrchu), vďaka čomu dokáže komplexne zmapovať každú miestnosť a následne sa už pohybuje úplne presne. No a hlavne, nikdy sa nestratí a vie, ktorú izbu už poupratoval.

Xiaomi VIOMI SE
Xiaomi VIOMI SE

Softvéroví inžinieri Xiaomi opäť vylepšili algoritmus pohybu robota po byte či dome. Vďaka optimalizácii mali ušetriť až 30 % času. Vysávač dokáže každú miestnosť premerať a pred vstupom do nej vyhodnotiť, aká bude ideálna trasa.

Súčasťou VIOMI SE je 12 senzorov: senzor pre naplnenie nádoby na nečistoty, senzor rýchlosti, gyroskop, panel pre zabránenie kolízii s nábytkom, LDS senzor, senzor naplnenia nádoby na vodu, senzor pre zabránenie pádu, LDS senzor určený pre zabránenie kolízii, senzor monitorujúci zavesenie kolies a ďalšie.

Xiaomi VIOMI SE
Xiaomi VIOMI SE

Súčasťou Xiaomi VIOMI SE je, ako ste si ste všimli, aj nádobka na vodu. Robotický vysávač tak dokáže naraz vysávať aj zmývať. Xiaomi vylepšil spôsob, akým dávkuje vodu podľa znečistenia podlahy a podľa materiálu podkladu. Vysávač pracuje celkom s tromi úrovňami dávkovania vody.

Xiaomi VIOMI SE200 ml nádobu na vodu a 300 ml nádobu na pevné (suché) nečistoty. Po nabíjaní dokáže sám pokračovať tam, kde prestal, nemusí tak robiť všetko od začiatku. Zmývanie prebieha v tvare písmena „Y,“ každú časť podlahy tak vysávač efektívne zmýva dvakrát.

Xiaomi VIOMI SE
Xiaomi VIOMI SE

Ak by ste si ho chceli kúpiť, dostupný je v českom sklade overeného obchodu Geekbuying. Ak použijete kupón NNNTECHBYTE28, získate ho lacnejšie. Namiesto 292,39 € totiž bude stáť len 279,49 €. Poštovné hradí predajca. Zásielku vám do pár dní dovezie DHL kuriér až k vám domov.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro

Cena: 251,11 € | Kupón: black5 | Poštovné: Zadarmo

Hlavným ťahúňom JIMMY JV85 Pro je jeho obrovský výkon. Jeho 550 W brushless/striedavý motor dokáže vyvinúť saciu silu až 200 AW, čo je o 70 % lepší výsledok než predchádzajúce verzie. JV85 Pro je tak najvýkonnejší vysávač na trhu.

Xiaomi JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

Xiaomi si výkon uvedomuje, preto do konštrukcie vložil batériu s dostatočne vysokou kapacitou na to, aby novým majiteľom ponúkol maximálnu výdrž až 70 minút bez hubice a 55 minút s hubicou.

Súčasťou konštrukcie zariadenia je aj LED displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálny stav batérie a aktuálne zvolený režim. Režimov je hneď viac, vybrať si ho môžete podľa toho či vysávate len malé nečistoty alebo či potrebujete vyšší výkon (napríklad pri vysávaní koberca).

Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

JV85 Pro je vôbec prvým vysávačom, ktorý prichádza s novým dizajnom cyklónového systému, ktorý si firma dala okamžite patentovať. Výrobca tvrdí, že sa im podarilo odstrániť prekážky pri prúdení vzduchu, vďaka čomu je vysávač tichší, výkonnejší a energeticky úspornejší.

Príjemným vylepšením je aj kapacita nádobky pre nečistoty. Tá sa zväčšila z 0,5 litra na 0,6 litra. Rovnako poteší aj nový dizajn rúčky, ktorú si firma taktiež dala patentovať. Dôvodom na patent tak základného prvku je fakt, že inžinieri prišli na spôsob ako vysávač prenášať pri použití čo najmenšej námahy. Aj takýmito detailmi sa zaoberajú.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

Súčasťou balenia je aj bohatá výbava pozostávajúca z celkom 13-tich prvkov, medzi ktorými je samotný vysávač, batéria a mnoho nadstavcov. Vysávač si môžete objednať už teraz. Dostupný je z EÚ skladu, vďaka čomu nedoplácate daň, clo a dokonca ani poplatok za dopravu. Na Slovensko ho v priebehu niekoľkých dní dovezie kuriér.

Tronsmart Element T6 Max

Cena: 60,19 € | Kupón: NNNTECHBYTE1 | Poštovné: Zadarmo

Najväčší, najsilnejší, najťažší, najhlučnejší. Aj tak by sa dal opísať Element T6 Max so 60 W výkonom a dizajnom pripomínajúcim Apple HomePod. Tento model sme taktiež recenzovali a v teste nám vyšiel ako jeden z najlepších Bluetooth reproduktorov na trhu.

Tronsmart Element T6 Max
Tronsmart Element T6 Max

Spomínam si ako sa pri ňom počas testovania postupne zastavilo asi 10 ľudí, ktorí sa ma pýtali, čo je to za model. Na to, aký je malý, je poriadne hlučný bez toho, aby kazil kvalitu hudby. Okrem toho, kto miluje basy, bude milovať aj T6 Max. Rozvibruje každý povrch, na ktorý ho položíte.

Tronsmart Element T6 Max
Tronsmart Element T6 Max

Vďaka obrovskej 12 000 mAh batérii dokáže na jedno nabitie hrať približne 20 hodín. V našom teste vydržal ešte o niečo dlhšie.

Nechýba mu IPX5 odolnosť, funkcia TWSGoogle asistentNFC pre rýchle spárovanie a 360-stupňové šírenie zvuku. Je fakt radosť ho používať a neraz som ho odporučil ľuďom zháňajúcim reproduktor za dobrú cenu.

Tronsmart Element T6 Max
Tronsmart Element T6 Max

Keď hovorím o cene, momentálne sa predáva za 60,19 €. Stačí použiť kupón NNNTECHBYTE1, ktorý cenu zníži o 13,76 €. Doručenie na Slovensko kuriérom je opäť zadarmo.

Tronsmart Onyx Ace

Cena: 21,12 € | Kupón: NNNAnonimInc2 | Poštovné: Zadarmo

Ešte o niečo lacnejšie sú slúchadlá Onyx Ace, ktoré dizajnom pripomínajú Apple AirPods. Ich silnou stránkou je tlmenie okolitého hluku pomocou 4 vstavaných mikrofónov. Opäť sa môžete spoľahnúť na čip od Qualcommu a podporu aptX.

Nechýba ani rýchlonabíjanie cez USB C, IPX5 odolnosť a možnosť ovládať ich cez Google asistenta. Cena sa zastavila na 21,12 € s tým, že poštovné je o niečo vyššie – 2,21 €. Rozhodnutie medzi nimi a Spunky Beat bude teda hlavne o dizajne. Nezabudnite použiť kupón NNNUIUXTECH5.

V spolupráci s Geekbuying.