Úvod Výrobcovia Xiaomi Haylou GT1 XR: Tieto bezdrôtové slúchadlá s 36-hodinovou výdržou stoja len 24...

Haylou GT1 XR: Tieto bezdrôtové slúchadlá s 36-hodinovou výdržou stoja len 24 €!

Ak hľadáte bezdrôtové slúchadlá za dobrý peniaz, práve ste ich našli. Haylou GT1 XR ponúkajú všetky dôležité funkcie za neprekonateľnú cenu.

1

Haylou (čítaj hello) je na poli s bezdrôtovými slúchadlami veľmi známa tvár. Ide totiž o firmu, do ktorej investoval čínsky gigant Xiaomi, a to z dobrého dôvodu. Vyrábajú totiž jedny z najlepších bezdrôtových slúchadiel na trhu. Na trh sa práve dostal model GT1 XR, vylepšená verzia populárneho modelu GT1.

Haylou GT1 XR

Cena: 23,99 € | Kupón: CC620 | Poštovné: Zadarmo

Slúchadlá Haylou GT1 XR prichádzajú v dobre známom a časom overenom puzdre, ktoré v sebe nesie zabudovanú batériu pre nabíjanie. Spoločnosť ho pri modeli s prívlastkom XR vylepšila. Do puzdra zabudovala malinký displej (štyri bodky), ktoré signalizujú stav nabitia batérie puzdra. Je to malé, no určite vítané vylepšenie.

Haylou GT1 XR
Haylou GT1 XR

Haylou svoju novinku vybavilo certifikáciou IPX5, vďaka čomu sú odolné voči vode a potu. Skvele sa tak hodia nielen na počúvanie hudby doma, ale aj na športovanie. Výrobca zároveň upriamuje pozornosť na nový čip Qualcomm QCC3020, ktorý výrazne znižuje odozvu, čo spoznáte na lepšej synchronizácii zvuku a obrazu pri pozeraní videa alebo pri hraní.

O kvalitu zvukového výstupu sa starajú veľké 7,2 mm meniče, ako aj podpora pre kodeky aptX a AAC. Skombinujte to s perfektným tlmením okolitého hluku a dostanete zariadenie, ktoré využijete aj v rušnom meste.

Slúchadlá ponúkajú až 36-hodinovú výdrž batérie. Na jedno nabitie vydržia hrať 5 hodín, zvyšok sa dá nabiť prostredníctvom puzdra. V ňom sa schováva spomínaná 800 mAH batéria.

Haylou GT1 XR
Haylou GT1 XR

Každé zo slúchadiel váži len 3,6 gramu, vďaka čomu ich takmer nebudete cítiť. Okrem toho sa v balení nachádzajú aj 3 nadstavce rozdelené podľa veľkosti (malé, stredné a veľké). Do uší tak padnú všetkým ľuďom.

Haylou GT1 XR
Haylou GT1 XR

Keď sme na začiatku spomínali, že ide o skvelú voľbu, čo sa pomeru ceny a výkonu týka, mysleli sme to vážne. Slúchadlá sa predávajú za 24,77 €, no s našim kupónom CC620 môžu byť vaše za 23,99 €. Poštovné samozrejme hradí predajca.

V spolupráci s CAFAGO.