Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Band 5: Nová generácia je blízko. Poznáme dátum!

Xiaomi Mi Band 5: Nová generácia je blízko. Poznáme dátum!

0

Spoločnosť Xiaomi čaká predstavenie síce malého, ale dôležitého produktu. Športový smart náramok Mi Band je najpredávanejším, čo sa tejto kategórie zariadení týka.

Xiaomi Mi Band 5 ako piata generácia úspešného a cenovo dostupného prostriedku pre monitorovanie fyzických aktivít bude predstavená 11. júna 2020. Potvrdil to priamo výrobca na sociálnej sieti Weibo s tým, že na čínskom trhu vstúpi do predaja 18. júna.

Informácie o medzinárodnej dostupnosti nemáme, určite sa jej však dočkáme. Mi Band 5 začne asi najskôr predávať Amazon a následne lokálne subjekty v jednotlivých krajinách.

Xiaomi Mi Band 5

Zdroje už skôr prezradili, že nová generácia dostane OLED obrazovku s väčšou, 1,2-palcovou uhlopriečkou. Náramok sa bude dať použiť aj ako diaľková spúšť fotoaparátu smartfónu, čo je určite praktická pomôcka.

Xiaomi Mi Band 5
Foto: Weibo

Chýbať by nemalo sledovanie saturácie krvi kyslíkom, monitorovanie srdcovej činnosti, hodnotenie kvality spánku, NFC pre mobilné platby (aj pre medzinárodný trh), minimálne 11 športových režimov, nový, pohodlnejší spôsob nabíjania a samozrejme nízka cena pohybujúca sa okolo sumy tridsiatich eur.

Pre toho, kto nechce používať väčšie, ťažšie a podstatne drahšie inteligentné hodinky, by mal Mi Band 5 predstavovať ideálne riešenie.