Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi naďalej prekvapuje: Toto fantastické zariadenie stojí len 28 € a nemalo...

Xiaomi naďalej prekvapuje: Toto fantastické zariadenie stojí len 28 € a nemalo by vám chýbať!

(Sponzorovaný obsah) šikovný gadget, ktorý by nemal chýbať vo výbave každého domáceho kutila.

1

Skrutkovač patrí medzi základnú výbavu každej domácnosti. Chýbať by nemal nielen chlapom, ale aj nežnejším polovičkám, ktoré sú často ešte šikovnejšie než ich partneri. Nie je však skrutkovač ako skrutkovač. Prekopať základný nástroj sa rozhodla spoločnosť Xiaomi, ktorej sa to opäť podarilo.

Xiaomi Mijia skrutkovač

Cena: 28,51 € | Poštovné: Zadarmo

Predávať totiž začali ručný elektrický skrutkovač Xiaomi Mijia, ktorý stojí len 28,51 €.

Xiaomi Mijia

Zariadenie je možné používať v klasickom manuálnom režime, ako aj v elektrickom režime, kvôli ktorému je tak zaujímavé. Dizajnéri Xiaomi ho navrhli tak, aby bol skrutkovač ergonomický a zároveň vyzeral vkusne. Na rukoväti tak nenájdete nič iné než dve tlačidlá – jedno pre doťahovanie skrutiek a druhé pre ich uvoľňovanie.

V balení si okrem skrutkovača nájdete aj 6 bitov (S2), ktoré postačia na väčšinu skrutiek, s ktorými sa v domácnosti môžete stretnúť. Samozrejme, je tu stále aj možnosť dokúpiť ďalšie bity.

Xiaomi Mijia

Zariadenie váži optimálnych 185 gramov, skrýva v sebe 1 500 mAh batériu postačujúcu na približne 180 skrutiek, ktorá je chránená niekoľkými systémami. Skrutkovač Xiaomi Mijia má napríklad ochranu proti prepätiu, vysokej teplote či prachu. Všetko veľmi užitočné veci.

V neposlednom rade spomenieme ešte maximálny krútiaci moment, ktorý sa zastavil na úrovni 3 Nm. Na drvivú väčšinu domácich prác to teda bohato stačí. Šikovného pomocníka si môžete objednať na webe CAFAGO za spomínaných 28,51 €. Akcia však platí len do konca mesiaca, treba sa preto poponáhľať.