Poznáte to. Párkrát sa odveziete autom a môžete upratovať. Ak nebývate v blízkosti vysávačov na pumpách a ak doma nemáte prenosný vysávač do auta, je to oštara navyše. Zdanlivo zanedbateľný problém sa opäť snaží vyriešiť Xiaomi. Firma totiž ponúka fantasticky vyzerajúci vysávač do auta Coclean.

Xiaomi Coclean

Cena: 49,99 € | Dostupnosť: EÚ sklad

Xiaomi Coclean je vysávač s moderným dizajnom a šikovnými technológiami vnútri. Jeho motor pri otáčkach 32 000 otáčok za minútu dosahuje saciu silu až 5 000 Pa, čo teda vôbec nie je zanedbateľné. Zvládne teda hravo vysať aj ťažšie nečistoty ako mince, blato a podobne. Firma dokonca tvrdí, že má tak výkonný motor, že dokáže zdvihnúť iPhone XS Max alebo podobne ťažký smartfón.

Pochopiteľne, ide o bezdrôtový vysávač, ktorý disponuje technológiou rýchlonabíjania. Xiaomi tvrdí, že sa z 0 % na 100 % nabije za 1,5 hodiny. Pri plnom výkone vďaka 2 200 mAh batérii zvládne vysávať 13 minút, čo je na bežnú starostlivosť o vozidlo dostačujúci čas.

Súčasťou vysávaču je aj HEPA filterzabudované LED svetlo pre vysávanie aj skoro ráno alebo neskôr večer.

Ak sa vám zaujímavé príslušenstvo od Xiaomi páči, kúpiť si ho môžete za spomínaných 49,99 €.

Xiaomi JIMMY JW31

Cena: 119,99 € |Kupón: waEZNCFT | Dostupnosť: EÚ sklad

Jar je tu, čo so sebou prináša čas bláznivého počasia, ktoré často zašpiní autá. Vyupratovať ho zvonku aj zvnútra dá poriadne zabrať, s čím vám môže pomôcť zaujímavý produkt od Xiaomi.

Volá sa Xiaomi JIMMY JW31 a ide o vysokotlakový čistič, ktorý môžete napojiť na akýkoľvek zdroj vody – kľudne aj vedro plné vody či rieku.

Vo vnútri čističa sa nachádza filter, ktorý zabráni prekĺznutiu nečistôt, ktoré by mohli poškodiť karosériu, resp. lak vozidla. Súčasťou čističa je aj niekoľko režimov. Medzi tie využívanejšie patrí napríklad režim Eco Energy s nižším tlakom. Využíva sa napríklad pre umývanie čelného skla alebo kľudne aj na umytie zablateného psíka.

Vo vnútri Xiaomi JIMMY JW31 sa nachádza 5 batérií, každá s kapacitou 2 500 mAh. Ponúknuť by mali dosť času na umytie dvoch áut. Keď sa čistič nakoniec vybije, opäť ho nabijete priloženou 21 W rýchlonabíjačkou. Z 0 % na 100 % sa nabije za 2,5 hodiny.

Pre zníženie ceny nezabudnite použiť zľavový kód waEZNCFT. Zariadenie vám bude doručené priamo z nemeckého skladu, čo znamená, že nebudete doplácať DPH ani žiadne ďalšie poplatky.

Akcie k MDŽ

Ak máte doma sestru, dcéru, manželku alebo by ste chceli spraviť radosť svojej mame či starej mame, máme perfektný tip. Obchod Geekmaxi práve spustil sekciu MDŽ, do ktorej zaradil zariadenia špeciálne určené pre nežné pohlavie.

Zľavy dosahujú aj viac ako 50 % a často sa medzi nimi objavujú vychytávky od Xiaomi. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.