Úvod Výrobcovia Samsung Noviniek je viac: Samsung okrem telefónov predstavil aj tieto parádne vychytávky!

Noviniek je viac: Samsung okrem telefónov predstavil aj tieto parádne vychytávky!

1

Samsung nám počas konferencie Unpacked predstavil nemalé množstvo zaujímavých produktov, z ktorých neprekvapivo najviac vyčnievali smartfóny Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 a taktiež skladací Galaxy Z Flip. Dočkali sme sa však aj iných noviniek, napríklad nových powerbaniek či nabíjačky do auta.

Práve tie si v tomto článku priblížime. Ako píše web FoneArena, Samsung potichu vydal štandardnú rýchlonabíjaciu powerbanku, bezdrôtovú powerbanku a taktiež aj nabíjačku do auta.

Ako prvú si podáme 10 000 mAh klasickú powerbanku, ktorá disponuje podporou pre 25 W rýchlonabíjanie. To sa uskutočňuje prostredníctvom USB A alebo USB C portu. Powerbanka teda dokáže súčasne nabíjať až dve zariadenia.

Ďalším produktom na zozname je powerbanka s rovnakou kapacitou (10 000 mAh) a rovnakým rýchlonabíjaním (25 W). Rozdiel je však v spôsobe nabíjania zariadení. Novinka totiž disponuje dvoma USB C portami a taktiež aj Qi podložkou s výkonom 7,5 W, čo znamená, že ak sa príliš neponáhľate, môžete využiť aj možnosť pohodlného bezdrôtového nabíjania.

Zdroj: FoneArena

Nakoniec sa dostávame aj k spomínanej nabíjačke do auta. V tomto prípade je dostupný jeden USB A port s výkonom 15 W a jeden USB C port s maximálnym výkonom 45 W.

Zdroj: FoneArena

Cena a dostupnosť

Zatiaľ žiaľ nepoznáme žiadne bližšie informácie čo sa týka dostupnosti, pričom takmer nič nevieme ani cenách. Bezdrôtová powerbanka je však výnimkou – stojí 79,99 USD, čo je po prepočte približne 73 EUR. Cena na európskom trhu však môže byť iná (pravdepodobne vyššia).