Úvod Samsung Samsung Galaxy S11 Samsung Galaxy S11 bude šialený: Ultratenké rámiky a fotoaparát ako žiaden iný!

Samsung Galaxy S11 bude šialený: Ultratenké rámiky a fotoaparát ako žiaden iný!

1

Budúcoročné vlajkové lode spoločnosti Samsung budú mať zase o niečo štíhlejšie horizontálne rámiky. Prezrádzajú to fotografie ochranných skiel, ktoré zverejnil známy leaker Ice Universe.

Samsung Galaxy S11 a Galaxy S11+ nepotešia zástancov plochých obrazoviek. Bočné strany obrazovky budú tradične zakrivené, čo sa má nakoniec týkať aj tretieho, cenovo dostupného modelu Galaxy S11e, resp. Galaxy S11 Lite.

Samsung by mohol nové vlajkové lode vybaviť technológiou Sound on Display, ktorá by nahradila klasické slúchadlo pre hlasové hovory. Vzhľadom na veľmi tenké okraje nemusí zostať priestor pre štrbinu slúchadla.

samsung galaxy s11
Foto: Ice Universe

Displej emitujúci zvuk mal mať aj Galaxy Note10 a Note10+. Samsung ale nakoniec použil klasické slúchadlo, ktorého zvuk zosilňuje tenká komora z kovu prepojená s nenápadnými štrbinami v hornom ráme.

Technológia Sound on Display nie je nová. Samsung ju predvádzal ešte v roku 2018, ako môžete vidieť na videu nižšie. Či ju však skutočne nasadí do praxe môžeme zatiaľ len predpokladať. Pokiaľ by nebol zvuk dostatočne kvalitný a hlasný, Sound on Display ešte zostane nejaký čas v oddelení konceptov.