Úvod Operátori O2 Máte O2? Do 31. októbra si môžete aktivovať 5 GB dát zadarmo

Máte O2? Do 31. októbra si môžete aktivovať 5 GB dát zadarmo

0

Tretí najväčší operátor na Slovensku, O2, ešte v rámci letnej akcie priniesol možnosť aktivovať si 5 GB bezplatných dát cez mobilnú aplikáciu. Táto akcia síce mala skončiť už 15. septembra, zákazníci však hlásili, že aj naďalej funguje.

Bonusové dáta si zákazníci môžu aktivovať pohodlne cez aplikáciu Moje O2, a to aj napriek tomu, že akcia mala dávno skončiť. AndroidPortal.sk sa preto pýtal O2 či ponuku predĺžil alebo či ide o chybu v systéme.

Možnosť aktivácie 5GB Bonusových dát za využívanie našej aplikácie sme predĺžili až do 31. októbra prioritne pre našich zákazníkov s fakturovanými službami, ktorí túto možnosť ešte nevyužili. Pre ostatných máme vylepšený Zlatý a Platinový Paušál, alebo nové dátové balíky pre O2 Voľnosť,” povedala pre TECHBYTE hovorkyňa operátora, Tereza Molnár.

Z našich skúseností sa však bonusové dáta dajú aktivovať aj na program O2 Fér na faktúru, čo je určite skvelá správa pre všetkých tých, ktorí si ich ešte nestihli užiť. Dáta sa stávajú aktívne prakticky hneď po potvrdení.

Bonusové dáta si môžete vychutnať do konca fakturačného obdobia.