Xiaomi vyrába príslušenstvo od výmyslu sveta. Veľkou súčasťou ich portfólia sú aj svietidlá, ktoré sú nielen kvalitné, ale aj cenovo dostupné. Pekným príkladom je aj svetlo, ktoré sa skvele hodí na hneď niekoľko využití.

Xiaomi Mijia Night Light 2

Cena: 10,29 € (1 ks) | 27,32 € (3 ks)

Svetlo Mijia Night Light 2 je na rozdiel od prvej generácie vybavené inovatívnym magnetickým dizajnom. Základňa, aj samotné svetlo je magnetické, vďaka čomu je inštalácia extrémne jednoduchá. Xiaomi naznačuje, že sa svetlo hodí do spálne, kúpeľne či do tmavého šatníku.

Svietidlo sa dá voľne otáčať o 360 stupňov, vďaka čomu ho viete nasmerovať presne tam, kam potrebujete. Jeho súčasťou sú 2 nastavenia jasu. Nižší jas je skvelý pri vstávaní z postele počas noci, vďaka čomu je nižšia šanca, že sa oslepíte alebo zobudíte vášho partnera či partnerku. Vyššie nastavenie je zas perfektné pre osvetlenie tmavých priestorov.

Vnútri svetla sa nachádza infračervený senzor, ktorý svetlo zopne hneď vtedy, keď spozoruje človeka. V prípade, že do 15 sekúnd nezbadá aktivitu, automaticky sa vypne.

Pri nových batériách (3x AAA) vám svetlo vydrží fungovať 8 mesiacov (vyššia intenzita), resp. 15 mesiacov (nižšia intenzita).

Jedno svetlo stojí len niečo vyše 10 €, balenie troch svietidiel vás vyjde na 27 €, samozrejme s poštovným zadarmo.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom TomTop.