Úvod Huawei Huawei Mate X Huawei Mate X opäť odložený: Predávať sa začne najskôr v novembri

Huawei Mate X opäť odložený: Predávať sa začne najskôr v novembri

0

Tlačová konferencia konajúca sa v Šen-čene priniesla niekoľko čerstvých informácií ohľadom prvého skladacieho smartfónu značky Huawei, teda Huawei Mate X. O novinke informuje web GSMArena.

Dočkali sme sa dobrej i zlej novinky. Zlou správou je, že uvedenie skladacieho smartfónu bolo odložené o celé dva mesiace. Jeho príchodu sa teda dočkáme až v novembri.

Huawei má svoje dôvody

Oneskorenie Huawei Mate X však má svoje dôvody. Čínsky gigant jednoducho nechce veci uponáhľať a chce si dať záležať i na tých najmenších detailoch, aby sa vlajková loď nestretla s rovnakým osudom, ako Galaxy Fold od Samsungu. Čo sa týka zmien v oblasti dizajnu, zatiaľ vieme len to, že smartfón dorazí s upraveným kĺbom a tenším tlačidlom zapnutia.

Nasledovník má doraziť už budúci rok

Konečne sa presúvame aj k druhej, oveľa pozitívnejšej správe. Tou je novinka ohľadom nasledovníka skladacieho smartfónu od Huawei, na ktorom sa podľa slov spoločnosti už pracuje, pričom doraziť by mal už budúci rok. Údajne ponúkne viacero obrazoviek, keďže gigant plánuje kovovú zadnú časť vymeniť za sklenenú, vďaka čomu získa užitočnejšie využiteľné miesto.