Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Haylou GT1 Mini: Bezdrôtové slúchadlá za 18 €, ktoré konkurujú AirPods

Xiaomi Haylou GT1 Mini: Bezdrôtové slúchadlá za 18 €, ktoré konkurujú AirPods

Tlačová správa.

0

Ak hľadáte spoľahlivú alternatívu k drahým bezdrôtovým slúchadlám Apple AirPods bez toho, aby ste museli obetovať príliš veľa kvality hudby, máme pre vás skvelé riešenie. Nové slúchadlá z dielne Xiaomi sa volajú Xiaomi Haylou GT1 Mini a stoja len 17,99 €.

Ak chcete pri kúpe bezdrôtových slúchadiel ušetriť nejaké to euro, máme pre vás skvelý tip. Novinka z dielne Xiaomi sa volá Xiaomi Haylou GT1 Mini, stojí necelých 18 € a ponúka všetky vymoženosti bezdrôtových slúchadiel. Slúchadlá ponúkajú samostatnú nabíjačku, ktorá zároveň funguje ako cestovné puzdro.

Xiaomi Haylou GT1 Mini

Cena: 17,99 € | Doprava: Zdarma

Slúchadlá Xiaomi Haylou GT1 Mini podporujú Bluetooth 5.0, ktorý má dosah slušných 10 metrov. Povrch slúchadiel je citlivý na dotyk, čo znamená, že pesničku pustíte alebo zastavíte jednoduchým dotknutím sa vonkajšej vrstvy. Rovnaké gesto platí aj pre prijatie či zloženie hovoru.

Príslušenstvo zároveň podporuje technológiu DSP pre rušenie okolitého hluku. To všetko je poháňané zo 43 mAh batérie, ktorú môžete opätovne nabiť zo spomínaného puzdra, v ktorom je uložený 310 mAh akumulátor. Celková výdrž (vrátane opätovných dobíjaní) sa tak pohybuje na úrovni 12 hodín.

Xiaomi Haylou G1 Mini sú odolné voči vode (IPX5), čo sa hodí hlavne vtedy, keď vás zastihne letná prehánka alebo slúchadlá využívate pri cvičení, keď sa spotíte. Veľkou výhodou je aj fakt, že slúchadlá sú extrémne malé. Ich veľkosť dosahuje len 6,2 x 4 x 2,72 cm. Vážia útlych 35 gramov.

Čo sa ceny týka, tam je to, ako sme už spomenuli, extrémne prívetivé. Xiaomi Haylou GT1 Mini sme našli na eBayi za 17,99 €. Pochopiteľne, počítať môžete s poštovným zadarmo bez nutnosti doplácať akékoľvek poplatky.

Tento článok vznikol v spolupráci s eBay.