Úvod Zariadenia Smartwatch Nový render je na svete: Čo hovoríte na dizajn nových hodiniek Samsung...

Nový render je na svete: Čo hovoríte na dizajn nových hodiniek Samsung Galaxy Watch Active 2?

1
Foto: androidheadlines.com

Nielen Galaxy Note 10, ale aj inteligentné hodinky Galaxy Watch Active 2 sa najnovšie ukazujú svetu prostredníctvom tlačového renderu, ktorý zverejnil web androidheadlines.com.

Galaxy Watch 2 budú nadväzovať na predchádzajúcu generáciu, ktorá je stará necelý rok. Pre zákazníkov Samsung pripraví okrúhle telo z nehrdzavejúcej ocele bez otočnej lunety s priemerom 40 a 44 milimetrov.

Povinnou jazdou bude AMOLED displej s vysokým rozlíšením, vlastný čipset Exyos, ako aj operačný systém Tizen s prostredím One UI. Predávať by sa mala aj verzia s eSIM modulom pre 4G pripojenie.

Lákadlom má byť pokročilejší snímač srdcového tepu, ktorý zvládne EKG. Novinkou tiež bude detekcia pádu. Obe funkcie sa dostali do pozornosti verejnosti hlavne vďaka hodinkám Apple Watch.

samsung
Foto: androidheadlines.com

Na tele hodiniek si môžeme všimnúť dierku, ktorá patrí mikrofónu, tlačidlo s červeným zvýraznením a ďalší ovládač, ktorý má podlhovastý tvar. Aké funkcie zastúpia, zatiaľ nevieme.

Samsung Galaxy Watch Active 2 budú raziť prémiovejšiu cestu. Napovedá to remienok z kože, ktorý nahradil silikónové náramky. Tie sprevádzali ako predošlú generáciu Galaxy Watch Active, tak verzie Galaxy Watch s otočnými lunetami.

Náramky však bude možné vymeniť za akékoľvek iné s príslušným rozmerom. Nový produkt z kategórie nositeľných zariadení by sa mal na objaviť na pódiu spolu s Galaxy Note 10 7. augusta.