Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 10 Galaxy Note 10 5G bude mať až 3 verzie. Najvýkonnejšia ponúkne 1...

Galaxy Note 10 5G bude mať až 3 verzie. Najvýkonnejšia ponúkne 1 TB úložisko a 12 GB RAM

0
Foto: Truster Reviews

Ako už poznamenal server SamMobile, Galaxy Note 10 5G dorazí hneď v troch verziách – s 1 TB, 256 GB a 512 GB úložiskom. Prvý spomenutý variant bude dokonca vybavený aj 12 GB RAM.

S 1 TB verziou sa spájajú aj špekulácie ohľadom zadnej strany, ktorá má údajne byť keramická. Nič také však zatiaľ nebolo potvrdené či čo i len naznačené.

Rozumné rozhodnutia

Čo sa týka Galaxy S10 5G, Samsung ponúkne 256 GB a 512 GB verziu na väčšine trhov, pričom niektoré trhy sa budú môcť uspokojiť len s prvou možnosťou. Ide o rozumné rozhodnutie zo strany giganta, keďže v čase predstavenia S10 5G nebola v žiadnej krajine 5G sieť verejne dostupná.

Mali by sme taktiež spomenúť, že S10 5G nedisponuje slotom pre microSD kartu, a pokiaľ je na tom Note 10 5G rovnako, 1 TB verzia sa môže pripraviť na obrovský dopyt.

Cena nebude nízka

Ako ste si už asi v duchu pomysleli, cena za Note 10 s 5G konektivitou a 1 TB úložiskom nebude stáť pár drobných, čoho dôkazom je napríklad 1 TB variant Galaxy S10, ktorý na európskom trhu stojí 1 599 €. Koniec koncov, výkonné vlajkové lode sú s vysokými cenami späté už niekoľko rokov, takže prekvapený ostane naozaj málokto.

Smutnou správou pre mnohých je, že Note 10 nebude vybavený 3,5 mm vstupom pre slúchadlá. Na druhú stranu, určite bude disponovať mnohými plusmi, ktoré tých pár nevyhnutných mínusov s ľahkosťou zatlačia do rohu.