Úvod Výrobcovia Samsung Krásny dizajn a prémiový zvuk: Samsung na Slovensku začína predávať nové AKG...

Krásny dizajn a prémiový zvuk: Samsung na Slovensku začína predávať nové AKG slúchadlá

0

Značka AKG patrí pod krídla kórejskej spoločnosti Samsung od roku 2017, kedy prevzala výrobcu Harman. Samsung následne nasadil reproduktory AKG do vybraných modelov smartfónov radu Galaxy a pribaľoval k nim taktiež slúchadlá rovnakej značky.

Samsung okrem toho začne na Slovensku ponúkať celé portfólio slúchadiel AKG, ktoré reprezentujú ako základnú kategóriu pre menej náročných poslucháčov, tak prémiový výber pre skutočných nadšencov kvalitného zvuku, informuje v tlačovej správe.

Najlacnejším modelom sú štupľové slúchadlá AKG Y100, ktoré sa začnú predávať koncom júna za 99 EUR v čiernej, modrej, zelenej a ružovej farbe. Tieto slúchadlá majú tenký spojovací kábel s ovládačmi a mikrofónom, pričom vážia len 24 gramov. Na jedno nabitie vydržia hrať až 8 hodín.

AKG Y100
AKG Y100 Foto: Samsung

Typ AKG N200A sa bude predávať začiatkom júla za maloobchodných odporúčaných 129 EUR. Športové slúchadlá vážia 21 gramov, ponúkajú 8-hodinovú výdrž na jedno nabitie, ale aj zvýšenú odolnosť IPX7Spojovací kábel je obalený vysoko kvalitnou tkaninou a samotné štuple obsahujú magnety, ktorými ich spojíte, keď práve nepočúvate.

AKG N200A
AKG N200A Foto: Samsung

Slúchadlá AKG Y500 u nás vstúpia do predaja 17. júna s cenou 149 EUR. Slúchadlá vydržia reprodukovať hudbu až 33 hodín. Super rýchle nabíjanie doplní objemnú batériu za 2,5 hodiny. Len 5 minút na nabíjačke stačí na to, aby ste hudbu mohli počúvať rovnú hodinu. 

AKG Y500
AKG Y500 Foto: Samsung

Slúchadlá Y500 môžete prostredníctvom Bluetooth spárovať hneď s dvoma zariadeniami naraz a jednoducho medzi nimi prepínať. Pre náročnejších tu je model AKG N200NC s cenou 249 EUR a dostupnosťou začiatkom júla. 

AKG N200NC
AKG N200NC Foto: Samsung

Ide o prémiové štupľové slúchadlá s technológiou Adaptive Noise Cancelling, teda vysoko prispôsobeným potláčaním okolitého hluku, ktorú môžete v prípade potreby okamžite vypnúť jedným tlačidlom a vnímať tak dianie okolo seba. Na jedno nabitie vydržia hrať 10 hodín.

AKG N700NC
AKG N700NC Foto: Samsung

Vrcholom najnovšieho portfólia je typ AKG N700NC s cenou 349 EUR. Predávať sa začne koncom júla. Najvyššia úroveň reprodukcie je spojená s aktívnym potláčaním hluku, funkciami Ambient Aware a Talk Thru, či 20-hodinovou výdržou na jedno nabitie.

Bonusom je ovládanie cez mobilnú aplikáciu AKG Headphone, ktorá obsahuje napríklad intuitívny ekvalizér. Všetky vyššie uvedené modely sa v priebehu tohto a budúceho mesiaca objavia v širokej predajnej sieti, v značkových predajniach Samsung a v oficiálnom e-shope www.samsung.sk