Úvod Zariadenia Xiaomi má kočík pre deti: Xiaomi MiTU je šikovný nástroj pre rodičov,...

Xiaomi má kočík pre deti: Xiaomi MiTU je šikovný nástroj pre rodičov, stojí 179,99 €

Kočík sa dá jednoducho zložiť a prenášať. Vybavený je modernými technológiami pre bezpečnú jazdu a ochranu dieťaťa.

0

Čínska spoločnosť Xiaomi pokračuje v prekvapovaní aj v roku 2019. Jedným z produktov, ktoré by ste od technologickej spoločnosti pravdepodobne nečakali je detský kočík. Xiaomi MiTU je skutočne tu a čo je na tom ešte viac prekvapujúce je fakt, že je dostupný z európskeho skladu.

Kočík Xiaomi MiTU má odolnú hliníkovú konštrukciu, vďaka čomu je pevný a ľahký zároveň. Dizajnéri Xiaomi sú známi tým, že radi prichádzajú s riešeniami, ktoré sú jednoduché a elegantné. Inak tomu nie je ani pri MiTU. Vďaka šikovným spojom ho dokážete jednoducho zložiť – stačia 2 kroky a následne ešte jednoduchšie rozložiť – stačí 1 krok.

Novinka je vybavená 6-palcovými kolesami z polyuretánu, ktoré nie sú toxické. Zaujímavé je, že každé jedno kolesovlastné odpruženie, vďaka čomu je jazda kočíkom pre vás aj vaše dieťa veľmi príjemná.

Xiaomi MiTU
Xiaomi MiTU

Súčasťou sedačky je aj 5-bodový pás, ktorý zabezpečí zaistenie malého pasažiera. Samozrejmosťou je aj brzdný systém založený na jednom tlačidle, ktoré sa stláča nohou. Tlačidlo aktivuje brzdy na oboch kolesách. Kočík tak spĺňa prísne európske normy.

Xiaomi MiTU
Xiaomi MiTU

Kočík je určený pre deti od 0 do 3 rokov, ktorých váha nepresiahla 15 kilogramov. Kúpiť si ho môžete z európskeho skladu obchodu Geekmaxi, ktorý okrem iného zastrešuje aj európsky servis. Ak sa rozhodnete vyskúšať ho, nezabudnite zadať náš exkluzívny zľavový kód RgBwB4pK, ktorý aktivuje 10 € zľavu.

Tento článok vznikol v spolupráci s GeekMaxi.